2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست
چرا میدونه که بچه هم داره

ببین هیچ دختر پاکی هیچوقت این کارو نمیکنه که حتی شماره یه مرد متاهل رو بگیره و بهش زنگ بزنه حالا در مورد هرچیزی که بخوان صحبت کنن اصلا فرقی نداره. قبل از اینکه شوهرتون بهش عادت کنه لطفا کاری کن ارتباطشون قطع البته یه طورم رفتار نکن خودت این وسط کوچیک بشی

این روزا چرا دخترا انقدر دم پر مرد متاهل میگردن واسه چیه واسه اینه ک مرد متاهل از مجرد پول و دارایش ...

نمیدونم بخدا...نمیتونم قضاوتشون کنم...فکرکنم از تنهائی باشه و اینکه شاید دخترا فکرمیکنن مرد متاهل چون ازدواج کرده نسبت به پسر مجرد آدم مسئول تر و سرقول بمون تری هست...بسکه مجرد زیاده پسراهم تن به ازدواج نمیدن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیوایی جون ایشالله متاهل شدی حس استارتر و بقیه رو درک میکنی 

متاهلم بابا. یه بچه دوسال و نیمه دارم. هم خودم ارشد گذروندم اواخرشه  هم شوهرم داره میگذرونه.  هر دو رشته هامونم جداس.  اینقد دغدغه فکری تو جامعه هست که ایناش دیگه زیادیه واسه خراب کردن روزایی که میتونه خوب باشه. 

اصل حرف من اینه که منم با اینکه شوهرمو دوست دارم ولی اگه محدودش کنم یا غر بزنم عصبی میشه و ازم زده میشه. پس تو شوخی میگم روت غیرت دارم و میخندم و تمومش میکنم نه که خودخوری کنم و زندگیمو سیاه کنم. 

بدم میاد یکی تا یه اتفاقی میوفته میگن خیانت یا دخترا هرزن و شوهر من تکه. 

زنا که خودشونو نمیندازن مردم یه کرمی داره دیگه

بعدم شوهر بیچاره اسنارتر از روی نوع دوستی این خانومو رسونده. کجاش زشته؟ 

یبار امتحان کنه و بگه فلانی ماشینو میخوام امروز. شوهرشو بذار دانشگاه و ماشینو ببره. وقتی نیره دنبالش ببینه دختره کیه و حتی بهش تعارف کنه سوار شه تا خونشونو یاد بگیره. بابا یکم سیاست داشته باشید. یهو دیدی دختر بیچاره شوهر داره. چقدر اخه بدبینید. 

در نهایت ادمی که هرز بپره لیاقت زندگی مشترکو نداره. الان خیانت نکنه بعدا خیانت میکنه. و اگه الان خیانت نکرد هیچ وقت نمیکنه.  

فکرتو مسموم نکن استارتر

این روزا چرا دخترا انقدر دم پر مرد متاهل میگردن واسه چیه واسه اینه ک مرد متاهل از مجرد پول و دارایش ...

چون متاهلا همه چیز دارن معمولا...و اینکه متاهلا زنشون براشون عادی میشه...بهترین جا واسه ادا اطوار ناز  دروودنشوه

معذرت ميخوام ولي منم مثل خودتون بايد بگم تمام ايرادا از دختره نيس اون اقا هم اگه پا داده لاشي بوده.. ...

ببین دختر باید یه نمه یه نوک سوزن حیا داشته باشه... مردا رو که همه میشناسن!!! این دخترای ج ن ده هستن که بهشون دور میدن😊

ببین دختر باید یه نمه یه نوک سوزن حیا داشته باشه... مردا رو که همه میشناسن!!! این دخترای ج ن ده هستن ...

اول درست صحبت كن و عفت كلام داشته باش... دوم هم مردا؟؟؟!!! خيلي مسخره هس كه هي ميگي مردا ...مگه همه قراره مثل هم باشن! حرفت مثل اينه كه مثلا دكتر سميعي و خفاش شب يكين صرفا چون هر دو  مردن !  اگه مرداي دور و بر تو همه هرزه و بي قيد. بودن دليل نميشه كه تمام مرداي دنيا اينحوري باشن...دختراي ...! به زندگي شما تعهد ندارن اين شوهر ماست كه تعهد داره و بايد تو هر موقعيتي تعهدش يادش باشه...ضمن اين كه ما هم زنيم ما هم شهوت داريم و حتي از اونا بيشتر ما هم بخواتيم خاين باشيم مبتونيم همون جور كه خيلي زناي متأهل خاينن..پس مرد بودن و زن بودن صرفا دليل بر هيچي نيس! تمام !

من تجربه کاملا مشابه رو داشتم، هی گفتم چیزی نیست چیزی نیست. آخرش یک بار دیدم بعد از شش ماه یک بار که کلاسشون تشکیل نشده بود با هم چت کرده بودند و شوهرم گفته بود بیا شرکت هم درس می خونیم هم ببینمت دلم برات تنگ شده...     

دیگه فهمیدم اون دختری که شوهرم اینقدر ازش تعریف خانمیش رو می کرد و شوهر من که به زور حتی به من ابراز احساسات میکرد، گندش رو درآوردند. 

هر خیانتی قرار نیست به رختخواب ختم بشه، خیانت یعنی وقتی که قراره برای زنت بذاری برای یه دختر آویزون بذاری، یعنی حرفهایی که قراره فقط به زنت بگی رو به یکی دیگه بگی. اینا مراحل اولیه خیانت هست. 

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس