2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ی کلام به همسرت بگو

بهش بگو:

من میدونم هیجی بینتون نیست 

هیچ شکی هم به تو ندادم و.... 

اما اگه برعکس بود و من با همکلاسی های آقا ارتباط داشتم میپسندیدی یا نه؟؟؟؟

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

عزیزم رفتار شوهرتون با سایر خانمها چطوریه؟!  بعضی افراد کلا راحتن... ما تو دانشکده، اکثرمون متاهلیم .... آقایونی هستن که حتا هم رشته ما نیستن ولی چون تحصیلات تکمیلی هستیم و تعدادمون کمه، همدیگرو میشناسیم، بعضیاشون انقدر اظهار لطف و‌محبت میکنن... در حالیکه هر دو متاهلیم... گاهی این روابط صرفا بخاطر ادب اجتماعی هست، البته به شما هم حق میدم... واقعا این حرف قدیمیا که میگفتن زن و مرد مثل آتیش و پنبه هستن درسته... بهتره از خیلی روابط دوری کنیم تا مورد وسوسه شیطان قرار نگیریم. شما سعی کن همسرتو حساس نکنی، بهش خیلی محبت کن. تو‌پروفایلش حتما عکس دو نفرتونو بذار... هر از گاهی به بهانه های مختلف برو دانشگاهشون و نشون بده که ارتباطتون خوبه

همکلاسی های آقا رو نمیپسندن ظاهرا ،یکسره هم میگه این خانوم خیلی موجه هست اصلا جو بینمون بد نیست و ای ...

وا؟!!!! جو بینمون بد نیست؟!!! عزیزم انتظار داری از جو بینشون به تو چی بگه گلم؟!! توام بگو منم با فلان کس میخام چت کنم یا اگه هوا تاریک شه بهش بگم منو برسونه !!!!! اهههههههههههه بخدا بیشتر مردا  خدای روانی کردن ما زنا هستن غافل از اینکه باید پیش ما زنا لنگ بندازن! 

بخدا من یه مورد تو دوستام دیدم که شوهره چندبار دستش رو شده ولی چنااااااان با زبون بازی سرش شیره مالیده که انگار نه انگار!!! 

به نظرم تابلو نباش ولی حواست بهشون باشه....خودتو جوری نشون نده که فکر کنه مزاحمی و اون دختره بی گناه رو تو میخوای بهش تهمت بزنی...

ببین من خودم مجرد بودم ارشد میخوندم ...دوره ارشد خیلی تعداد بچه ها کمه و واقعا مجبوری با پسرها درس بخونی 

ولی اون موقع سمت متاهل ها که میرفتم اصلا باهاشون صمیمی نمیشدم در حد سلام و خداحافظ و درس خودم بدم میومد میگفتم زن داره زشته تایمای زنگ مثلا تفریح اصلا باهاشون نبودم ...

باید ببینی این دختره زنگ تفریحا چکار میکنه اگر بازم با شوهرته این خیلی زشته و ممکنه شوهرت بهش وابسته بشه

بجای حرص خوردن پاشو یروز برو دانشگاه یواشکی

ببین خیلی مواظبش باش .این روزا دخملا زود شوهرارو میدزدن .شوشو ها هم که زود با یه لبخند خر میشن 

شوهري كه با به لبحند دختر غريبه خَر شه واقعا قابل اعتماد نيس و به درد زندگي نميخوره...مرد سالم مردي هس كه نخواي مواطبش باشي

بنظر من حرفها و پیشنهادهای دیگران کار ساز نیست چون در جریان همه چی نیستن و نمیدونن دقیقا چه کاری الان بهت کمک میکنه

بنظرم خیلی ام موضوع پیش پا افتاده ایی نیست

بخاطر اینکه اینقد سر دوراهی هستی بهتره قبل از اینکه دیر بشه با یه مشاور مشورت کنی

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من

به خاطر محدود بودن تعداد افرادی که ارشد میخونن معمولا همه از من جزوه میگرفتن. این دلیل میشه که من یه کرمی داشته باشم یا طرفی که داره ازم جزوه میگیرفت؟

چقد شماها شوهر دوستین والا. همینه مردا اینقدرررررر پررو و لوس شدن

ببین شاید از نظرت آتیش من تند باشه ولی بهتره بهش * حالی * کنی حواسشو جمع کنه نه اینکه ازش خواهش کنی !!!! بگو میرم آدرس ننه باباشو پیدا میکنم میگم دختر شما چه معنی داره نصف شبی تو ماشین شوهر من باشه !!!! الکی پیش شوهرت پیازداغشو زیاد کن و بترسونش  بگو اگه کار اون دختره فلان فلان شده درسته پس منم اونکارا رو میکنم وااااای به روزگارت اگه ناراحت شی!!!(البته تحت هیچ شرایطی نباید اینکا رو کرد)  

شوهري كه با به لبحند دختر غريبه خَر شه واقعا قابل اعتماد نيس و به درد زندگي نميخوره...مرد سالم مردي ...

عزیزم الکی شعار نده مردا همشون سر و ته یه کرباسن .زودم خر میشن .لازمم نیس همش مواظبش باشی .فقط باید همش بترسونیش بزنیش بگی میخولمتااااااا هوهوهوهو