2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

دختره کلا از نظرعقیده ای خیلی فرق داره با شوهرم  خود شوهرم اینو گفت ولی اینکه همش میگه ادم موجهی هست اذیتم میکنه منم بهش گفتم از کی تا حالا نظرت راجب زنی که سوار ماشین یه مرد غریبه میشه و از یه شهر تا شهر دیگه میره شده موجه،اون وقت برا زن خودت هم میپسندی همچین چیزی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کار و کردم حتیتو این مدت بیشتر توجه کردم بهش ولی نتیجه ای نداشته فعلا

فقط میدونم خشونت اصلا راه منطقی نیست خودتو به ندونستن هم نزن به شوهرت بفهمون که خبر داری از کاراش و حواست همه جوره به اون و زندگیش هست

متاسفانه این روزا بعضیا ادای روشن فکرا رو در میارن که چت کردن و رابطه با مرد متاهل اصلا هم بد نیست و حتما به منظور بدی هم نیست نمی فهمن که اینجا ایرانه و ذات مردم ما کشش این قضیه رو نداره

همین الان بگو دوست نداری با یه خانوم چت کنه

من بودم صبر نمیکردم اینا رو زیر نظر بگیرم که ببینم یه چیز بینشون رد و بدل شه و همه پایه های اعتمادم از بین بره بعد برم مچشو بگیرم

از قدیم گفتن مرد و زن نامحرم کنارهم باشن مثل پنبه و اتیش میمونن ...

وااای من اعصابم خورد شد مگه اون خانوم خودش پدرو برادر نداره که شب تنها برنگرده؟ وقتی خانوادش براشون مهم نیس دخترشون شب تنها برگرده چرا باید واسه بقیه مهم باشه؟؟

فقط میدونم خشونت اصلا راه منطقی نیست خودتو به ندونستن هم نزن به شوهرت بفهمون که خبر داری از کاراش و ...

همسرم اصلا سهی نمیکنه چیزی رو قایم کنه و خدایی هر اتفاقی هم بیافته تو دانشگاه برام تعریف میکنه منم هیچ وقت حساس نبودم ولی سر این موضوع بد جور بهم ریختم 

دختره کلا از نظرعقیده ای خیلی فرق داره با شوهرم  خود شوهرم اینو گفت ولی اینکه همش میگه ادم موجه ...

از یه شهر تا یه شهر دیگه ؟!!😨

اونوقت توی ماشین و تمام طول مسیر رو هم در مورد درس حرف میزنن ؟؟ :/

اینا رو بهش گفتم و قبول کرد ولی وقتی دیدم امروز باهاش چت میکنه خیلی داغون شدم

به نظرم مدام بأيد از گرگهاي خانم در لباس بره بگي ،،كه هوشيار باشه ,مردا يه سادگي احمقانه اي دارن كه فكر ميكنن همه دختراي موجه هميشه خوبن ،،نميدونن يهو سر از پاچه شون دررميارن ،،بگو همونطور كه من سعي ميكنم حريم با مرداي اطرافم حفظ بشه شما هم همين جور باش،خيلي جو دوستانه دانشگاه روت اثر نذاره ،بلكه به قوانين تعهديمون پاييني باش ،،اينو محكم و قاطع بگو ،الان خبري نيست ولي اگه دختر نظري داشته باشه كم كم با همين سياست مظلوم بازيش ميتونه شوهرتو خام كنه ،،برا نزديكان منم پيش اومده هااا،،شوهر طرف به زنش نميگه جون اونوقت به خاطر جو صميمانه شركت اسم يه دختراي اونجا رو با جون صدا ميزنه ،،خوب بايد برخورد كرد تا طرف يفهمه داره اشتباه ميك

دختره کلا از نظرعقیده ای خیلی فرق داره با شوهرم  خود شوهرم اینو گفت ولی اینکه همش میگه ادم موجه ...

به شوهرت بگو اکه منو دوس داری دیگه باهاش کاری نداشته باش چون اینجوری منکه خانومتم دارم اذیت میشم و خوشم نمیاد از این کار بهش بگو ارزششو داره خانوم خونت سر یه غریبه از نظر روحی اذیت بشه؟

من شوهرم بااینکه استاد دانشگاه هست خیلی حساسم روی اینجور موارد شوهرم هم روی رفتار من بشدت حساسه تا جایی که من اصلا سوال از دانشجوهای آقا نمیپرسم و شوهرم هم با توجه به شغلش این مسائل رو رعایت میکنه . برای سوال پرسیدنش لااقل ی دانشجوی آقا که توی اون دانشگاه پیدا میشه که . اون خانم هم به نگهبانی بگه زنگ بزنه آژانس براش . والا من و شوهرم حتی نگاه مستقیم توی چشم آقایون و خانم ها نداشتیم اما باز یوقتایی هردو از شدت علاقه نسبت به همدیگه حساس میشیم که نکنه اتفاقی بیافته از هم فاصله بگیریم ، الان جامعه دیگه همچین شده حواست نباشه زندگیت بر باد رفته . من و شوهرم که کلی مراقب زندگیمون هستیم و نگران هم هستیم  12345678 تمون گیره 9نهمونه    

از یه شهر تا یه شهر دیگه ؟!!😨 اونوقت توی ماشین و تمام طول مسیر رو هم در مورد درس حرف میزنن ؟ ...

نمیدونم چی بگم والا ،یکم از حرفاشون رو پشت تلفن شنیدم یادش رفته بود تلفن رو قطع کنه اصلا اینجوری متوجه شدم که این خانوم تو ماشینه

استارتر شما که میگی فقط اشکال درسی میپرسن و گوشی همسرتم که میبینی.خب چه اشکالی داره؟برای درس خوندنم تفکیک جنسیتی که نمیشه کرد!

در مورد ماشین نظری ندارم چون متوجه نشدم داستان چیه و جواب سوالمو ندادی که چه کاریه که 6 به بعد شروع میشه و هوا تاریکه

[QUOTE=50888653]به نظرم مدام بأيد از گرگهاي خانم در لباس بره بگي ،،كه هوشيار باشه ,مردا يه سادگي احمقانه اي دارن كه ...[/QUOTEگاهی وقا به این موضوعفکر میکنم واقعیتش شوهرم ادم خوب و معقولیه ولی نمیدونم اگه یه دختر مدام بهش نخ بده بازم خوب میمونه یا نه ؟