همسرم دانشجوی ارشده ،با یکی از همکلاسی هاش خیلی راحت چت میکنن البته در رابطه با درس ها ولی چند بار هم اون خانوم رو از دانشگاه تا محل کارشون رسوندن که در این رابطه به من چیزی نگفت ،من خودم متوجه شدم و ناراحتی خودم رو نشون دادم و همسرم هم خیلی اطمینان داد که هیچ چیزی بینشون نیست و فقط چون هوا تاریک بوده ایشون رو رسوندن،کلا خیلی حس بدی به این موضوع دارم ،به نظرتون حسم اشتباهه؟اینم بگم که زندگیه خوبی دارم خدا رو شکر ولی اینقدر این روزها خیانت زیاد شده که واقعا میترسم
بگو من ازوضعیت موجود راضی نیستم حتی اگر یک درصد اون خانم یاتو نیت بدی نداشته باشی بگو به سلامتی اسنپ هستید شما یاخییر بگو من همسرتم وتحت هیچ شرایطی این موضوع قبول ندارم اگرتکراربشه واقعا اوضاع ونظم وارامش خونه به طبع تغییرمیکنه واین یعنی شروع جنگا ودعواها میخوام به اینجاهاختم نشه لطفا تمومش کن
نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما این نردیکی شاید بارهای اول از روی همکلاسی و درسی و اجتماعی بودن باشه اما بعدها ادامه داشته باشه به وابستگی منجر میشه طوریکه شوهرت به بودن اون کنارش عادت میکنه خیلی مراقب باش من بودم به روی شوهرم میکفتم که قطع کن رابطتو با این خانم دوس ندارم اذیت میشم
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
به نظرم مدام بأيد از گرگهاي خانم در لباس بره بگي ،،كه هوشيار باشه ,مردا يه سادگي احمقانه اي دارن كه فكر ميكنن همه دختراي موجه هميشه خوبن ،،نميدونن يهو سر از پاچه شون دررميارن ،،بگو همونطور كه من سعي ميكنم حريم با مرداي اطرافم حفظ بشه شما هم همين جور باش،خيلي جو دوستانه دانشگاه روت اثر نذاره ،بلكه به قوانين تعهديمون پاييني باش ،،اينو محكم و قاطع بگو ،الان خبري نيست ولي اگه دختر نظري داشته باشه كم كم با همين سياست مظلوم بازيش ميتونه شوهرتو خام كنه ،،برا نزديكان منم پيش اومده هااا،،شوهر طرف به زنش نميگه جون اونوقت به خاطر جو صميمانه شركت اسم يه دختراي اونجا رو با جون صدا ميزنه ،،خوب بايد برخورد كرد تا طرف يفهمه داره اشتباه ميكنه