2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

بگو من ازوضعیت موجود راضی نیستم حتی اگر یک درصد اون خانم یاتو نیت بدی نداشته باشی بگو به سلامتی اسنپ هستید شما یاخییر بگو من همسرتم وتحت هیچ شرایطی این موضوع قبول ندارم اگرتکراربشه واقعا اوضاع ونظم وارامش خونه به طبع تغییرمیکنه واین یعنی شروع جنگا ودعواها میخوام به اینجاهاختم نشه لطفا تمومش کن

من بهش گفتم اگه من همکلاسی آقا رو میرسوندم ماراحت نمیشدی گفت چرا ناراحت کیشدم ولی چه فایده هنوزم با ...

ببخشیدا من بودم دیگه نمیزاشتم درس بخونه تا قدر عافیت رو بدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما این نردیکی شاید بارهای اول از روی همکلاسی و درسی و اجتماعی بودن باشه اما بعدها ادامه داشته باشه به وابستگی منجر میشه طوریکه شوهرت به بودن اون کنارش عادت میکنه خیلی مراقب باش من بودم به روی شوهرم میکفتم که قطع کن رابطتو با این خانم دوس ندارم اذیت میشم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

به نظرم مدام بأيد از گرگهاي خانم در لباس بره بگي ،،كه هوشيار باشه ,مردا يه سادگي احمقانه اي دارن كه فكر ميكنن همه دختراي موجه هميشه خوبن ،،نميدونن يهو سر از پاچه شون دررميارن ،،بگو همونطور كه من سعي ميكنم حريم با مرداي اطرافم حفظ بشه شما هم همين جور باش،خيلي جو دوستانه دانشگاه روت اثر نذاره ،بلكه به قوانين تعهديمون پاييني باش ،،اينو محكم و قاطع بگو ،الان خبري نيست ولي اگه دختر نظري داشته باشه كم كم با همين سياست مظلوم بازيش ميتونه شوهرتو خام كنه ،،برا نزديكان منم پيش اومده هااا،،شوهر طرف به زنش نميگه جون اونوقت به خاطر جو صميمانه شركت اسم يه دختراي اونجا رو با جون صدا ميزنه ،،خوب بايد برخورد كرد تا طرف يفهمه داره اشتباه ميكنه 

من موندم تو پررویی اون هم کلاسیه

در دیزی بازه حیای گربه کجاست؟؟؟

نمیگه زن یارو ببینه بیاد بگه ج ن د  ه تو ماشین شوهر من چه غلطی میکنی😑

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
ارتباطي نبايد باشه وظيفه ي شوهرتون نيس ناسلامتي رفته درس بخونه اژانس خانم ك نشده ك ببرتش وبيارت ...

اینا رو بهش گفتم و قبول کرد ولی وقتی دیدم امروز باهاش چت میکنه خیلی داغون شدم

میترسم واقعا چیزی بینشون نباشه و وقتی حساسیت منو میبینه بدتر جذبش بشه 

به نظرم فعلا فقط حواست جمع کن و چیزی نگو نباید حساسش کنی برعکس تو حرفات همیشه از اعتماد داشتن بهش حرف بزن و از عشق و علاقه هر دوتون بهم 

عزبزم قطعا الان چیزی بینشون نیست.ولی اگه ادامه پیدا کنه احتمال وابستگی و...وجود داره

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
دوستان عزيز هميشه رسونده دليل بر اينكه چيزي. باشه نيست بلاخره همكلاسي يا همكار هست أين چيزا  ا ...

تقریبا تو مسیر محل کار شوهرمه و چون بعد از دانشگاه میره سر کار ایشون رو هم رسونده