2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فعلا فقط حواست جمع کن و چیزی نگو نباید حساسش کنی برعکس تو حرفات همیشه از اعتماد داشتن بهش حر ...

همین کار و کردم حتیتو این مدت بیشتر توجه کردم بهش ولی نتیجه ای نداشته فعلا

نمیخوام ته دلت خالی شه اما همه چی از سلام احوال پرسی معمولی شروع میشه. اول کار که یهو ببخشید نمیرن سراغ دل و دلبری

شما به شوهرت اطمینان داری درست. اما آیا به اون خانوم هم اطمینان داری؟

نه از ترس اینکه ابروش تو دانشگاه بره کوتاه میاد تا همکلاسیاش بوی نبرن

والا جديدا دخترا افتخار ميكنن كه چقدر جذابيت داريم كه طرف با وجود زن و بچه عاشق من شده و دست از سرم بر نميداره ،،ديگه كرم ريزي ها و مظلوم بازيا و عشوه ها خودشو كه تعريف نميكنه كه

هميشه مثبت انديشم،دلم مي خواد بهشما بگم اشكالي نداره و فقط يه رابطه دو تا همكلاسه ولي من دانشجوي دكترام يه همكلاس اقا دارم كه اتفاقا متاهله و دو تا بچه داره .ظاهر موجه ولي خيلي بيش از اندازه و لزوم با دختر ها نزديكه.

تقریبا تو مسیر محل کار شوهرمه و چون بعد از دانشگاه میره سر کار ایشون رو هم رسونده

ببین دختری که تنها تنها میره میتمرگه تو ماشین یه مرد زن دار ج ن ده است....شک نکن...از مجردا ناامید شده پاچه متاهلا رو گرفته یه اینجور موردی توزندگی من هم پیش اومد دختره ی هرزه زنگ میزد بیا منو بگیر آخ دارم میمیرم کجایی؟؟😐