2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست
استارتر شما که میگی فقط اشکال درسی میپرسن و گوشی همسرتم که میبینی.خب چه اشکالی داره؟برای درس خوندنم ...

همسرم کارش جوریه که ۶ساعت از روز باید سر کار باشه فرق نمیکنه تایمش شرکتشون سه شیفت هست

شوهر منم یبار توی بازی انلاین با یه دختر چت میکرد.بعد چند روز کشید به تلفنی حرف زدن من اول نمیدونستم دختره.بعد کنجکاو شدم شمارش رو سیو کردم تو تل گرام دیدم دختره.به شوهرم گفتم گفت فقط در مورد بازی حرف میزنیم.با شناختی که از شوهرم داشتم  حرفش رو باور کردم چون اصلا اصلا اهل این حرفا نبود.ولی بعد دوروز رمز بازیش رو پیدا کردم و رفتمـتو چتاش.دیدم دختره بهش گفته جونم عزیزم😔😔😔و شوهرمم گفته فدات شم خوشگل .بعد شب بخیرو اینا گفتن.اون لحظه انگار مغزم سوت میزد و داغ کرده بود.بدون اینکه به شوهرم بگم به دختره پیام دادمـگفتم من خانوم فلانی هستم باهاش چت نکن دیگه.گفت من نمیدونستم زن داره .و دیگه اصلا باهاش حرف نمیزنم.بعد چندروز دیدم بازم دارن تلفنی حرف میزنن.ایندفعه به شوهرم گفتم.زد زیرش.ولی تا گفتم به دختره گفتم.عصبانی شد و گوشبمو گرفت.سیمکارتمو شکست.بهش گفتم اگه باهاش قطع رابطه نکنی میرم .گفت پس بهم ۳روز وقت بده خودم بهش بی محلی کنم تموم شه😔😔ولی دیدم بعد ۳روز تموم نکرد.نمیدونست چتاش رو میبینم.دیدم دختره پررو باز قربون صدقش میره.به دختره پیامـدادم که شما گفتی نمیدونستم زن داره.حالا که میدونی چرا باز بهش پیام میدی.گفت برو خانوم به تو چه.تو اگه خیلی زنی .برو به شوهرت زن بودنت رو ثابت کن که نیاد با من حرف بزنه.گفتم خیلی عوضی هستی واگذارت میکنم به خدا.خداروشکر شوهرم بعد چندروز اومد معذرت خواهی کزد گفت دیگه تموم کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم والا ،یکم از حرفاشون رو پشت تلفن شنیدم یادش رفته بود تلفن رو قطع کنه اصلا اینجوری متو ...

منم نمیدونم چی بگم چون بعید میدونم از یه شهر تا یه شهر دیگه فقط در مورد درس صحبت کنن یا تو سکوت موزیک گوش بدن ... 

[QUOTE=50888653]به نظرم مدام بأيد از گرگهاي خانم در لباس بره بگي ،،كه هوشيار باشه ,مردا يه سادگي احم ...

والا احتمال لغزش مردا هميشه هست ،حتي وقتي خيلي خوب باشن ،،اون خانم همش محبت ميكنه و كم كم شوهرت فقط مهر و عاطفه و محبتشو ميبينه و وابستگي إيجاد ميشه مخصوصا اگه شوهرت قبلا استريل بوده باشه بدتره ،چون ظرافت و سياست هاو پاچه پارگي بعضي دختراي مظلوم   رو تَو مجرديش تجربه نكرده و تَو خونه هم با يه زن عصبي مواجه ميشه ،زني كه رفتاراي خودش عصبيش كرده 

منم نمیدونم چی بگم چون بعید میدونم از یه شهر تا یه شهر دیگه فقط در مورد درس صحبت کنن یا تو سکو ...

اون قسمت از حرفاشون که من شنیدم داشت از من تعریف میکرد کهچقدر پشتش هستم و حمایتش میکنم

البته خودمم این وسط مقصر بودم.بخاطر بچه دار شدن و یه سری اختلاف سلیقه و نظر و همینطور اخللاق تند شوهرم کلا فاصله گرفته بودم ازش.ولی بعد اون قضیه خودمو بیشتر بهش نزدیکـکردم .با اینکه اخلاقش یکم تنده ولی بخاطر زندگیم و بچم خودمو تغییر دادم .این دوره زمونه یکم شوهرت رو شل بگیری قاپیدنش

اون قسمت از حرفاشون که من شنیدم داشت از من تعریف میکرد کهچقدر پشتش هستم و حمایتش میکنم

شوهرت فعلا خوبه ،ولي كم كم تحت اثر محبت وموجه بودن  اون خانم مثل موم نرم ميشه و وقتي همش حس كنه اون خانم ادم خوبيه اماده شكل پذيري ميشه و در أوج ناداني به كأم گرگ فرو ميره ،ممكنم هست واقعا اون خانم خوب باشه ها ,,ولي چرا شما بايد به خاطر يه زن غريبه استرس بكشي ،،من باشم رك ميگم خوشم نمياد و همون طور كه من اين توانايي رو دارم با مرداي خوب و با شخصيت و موجه ارتباط كلامي باقرار كنم و نميكنم انتظار دارم شما هم رعايت كني 

با ملاقه میزدی توی سرش همون موقع که حتی تعریف زنش رو پیش دخترای دانشگاه نگه و کلا نه حرف بزنه و نه سوال بپرسه ازشون   

چه جالب یعنی عهد اون موقعی که مثلا گوشیش قطع نشده داشت از شما تعریف میکرد 😁

البته که همین تعریف کردن ها شروع ِ درد و دل کردن هاست ... کم کم دختره هم از زندگیش تعریف میکنه و "خوشبحالتون که خانومتون پشتتونه و من کسی رو ندارم حمایتم کنه"  و 💩ناله ها و جلب ترحم شروع میشه ...

من یکم بدبینم ترجیح میدم بیشتر ازین نگرانت نکنم😃

چه جالب یعنی عهد اون موقعی که مثلا گوشیش قطع نشده داشت از شما تعریف میکرد 😁 البته که همین تعریف کر ...

منم نگران همین موضوع هستم منتهانمیدونم چطور مطرح کنم ،نگران این موضوع هستم که براش قاطی کنم اونم پنهون کاری کنه ازم چون من که همش پیشش نیستم که بخوام کنترل کنم از این ور هم خوب شوهرم هر هفته داره اونو تو دانشگاه میبینه ،حداقل اینطوری دلم خوشه همه چیرو بهم میگه 

خودم دچار دوگانگی شدم از این ور میگم خوب دانشگاه این روابط عادیه از این ور شوهرم یه آدم موقر و محترمه که نمیخوام با این حرفها کوچیکشکنم از طرفی هم خیلی خیلی نگرانم 

دوستان خیلی ممنون که راهنمایی کردید حالافردا یکم جدی راجب این موضوع صحبت  میکنم  شما ...

عزیزم چند بار همون ساعتی که میدونی شوهرت کلاسش تموم میشه می تونی بری دم در منتظرش و بگی دلم تنگ شد گفتم سورپرایزت کنم. منظورم اینه که خودتو نشون بدی که حساب کار دست بعضی از خانما بیاد