2777
2789
عنوان

جراحی کوچک کردن سینه

3181 بازدید | 65 پست

سلام من قصد دارم جراحی کوچک کردن سینه رو با خانم دکتر طاهری داشته باشم، لطفا کسایی که تجربه ی این عمل رو دارند بیان کمک!!!

امید یعنی بدانی تا هستی،می توانی تغییر کنی و دنیا را تغییر بدهی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم بعد از بارداری دوباره بزرگ میشه.

خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید
چی رو اشتباه می زنم؟!

اخه چرا میخوای اینکارو کنی ؟ جز زیباییه یه زنه . اگر افتاده و شل شده با ورزشم میشه فرمش داد . عمل سینه خیلی درد داره الکی که نیستش که . شاید دکترت کارشم عالی انجام بده ولی یلحظه با خودت فکر کن سلامتی یه ادم ، اینکه کارش به دکترو جراحی نکشه خودش کلی شکر داره . طرف دور از جون سرطان سینه میگیره ارزوش اینه سینه هاشو داشته باشه و تنش سالم باشه . اگر مشکل جدی وجود نداره دست به این کار نزن در عوض ورزش بکن به بدنت برس و سالم تغذیه کن 

اخه چرا میخوای اینکارو کنی ؟ جز زیباییه یه زنه . اگر افتاده و شل شده با ورزشم میشه فرمش داد . عمل سی ...

راستش خیلی می ترسم ولی سایزم واقعا وحشتناکه و به گردن و شانه هام فشار میاره

امید یعنی بدانی تا هستی،می توانی تغییر کنی و دنیا را تغییر بدهی!