2777
2789
عنوان

جراحی کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش خیلی می ترسم ولی سایزم واقعا وحشتناکه و به گردن و شانه هام فشار میاره

چنده سایز سینه اتون..ابته ببخشینااا اگه دوس داشتی جواب بدخ

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

منم با یه جراح حرف زدم البته چون اشنا بودم بهم گفت تقریبا ۵ تا ۶ میشه

ولی عکسای عملاش رو که دیدم غالب تهی کردم

خیلی وحشتناک بود

بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
منم با یه جراح حرف زدم البته چون اشنا بودم بهم گفت تقریبا ۵ تا ۶ میشه ولی عکسای عملاش رو که دیدم غا ...

با چه دکتری صحبت کردید؟

امید یعنی بدانی تا هستی،می توانی تغییر کنی و دنیا را تغییر بدهی!

دوست من چند ساله پیش عمل کرد خیلی خوب شده

البته خیلی هم درد کشید

منم سینه هام خیلی بزرگن

واقعا بهم فشار میارن

بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
راستش خیلی می ترسم ولی سایزم واقعا وحشتناکه و به گردن و شانه هام فشار میاره

نه عزیزم نترس...من کادر درمانم..هرروز تو بیمارستانی که کارمیکنم جراحی سینه انجام میدن..خیلی هم راحته بدون عوارض..بخدا اصلا درد ندارن بعدعمل..مسکن هم استفاده نمیکنن اونقدرکه راحته..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
یکی از عاملای بزرگی سینه اضافه وزنه . لاغر کنی + ورزش بهتر میشه .

راستش من از اول هم سینه هام بزرگ بودند حالا هم بعد از دو تا شیردهی دیگه فرم نمی گیرند 😢

جراح زیبایی هستن

تو بیمارستانی که کار می کنم هستن

عکس عمل هارو که دیدم واقعا وحشتناک بود

یکی از عاملای بزرگی سینه اضافه وزنه . لاغر کنی + ورزش بهتر میشه .

عزیزم هیچ عوارضی نداره..من کادردرمانم..روزانه شاید ده ها عمل سینه و لیپوماتیک و لیپوساکشن انجام میشه..بعداکه مریض هامون میان میبینم کلی روحیه شون بهترشده و خوشتیپ وخوشگل شدن..ادم انرژی میگیره ازشون

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
جراح زیبایی هستن تو بیمارستانی که کار می کنم هستن عکس عمل هارو که دیدم واقعا وحشتناک بود

چرا؟کجاش وحشتناکه؟منم کادردرمانم و میبینم عمل هارو

من سر عمل سینه و بای پس معده موندم کدومو انجام بدم

اگه بای پس کنم خود به خود سینه هامم کوچیکتر میشن

من سر عمل سینه و بای پس معده موندم کدومو انجام بدم اگه بای پس کنم خود به خود سینه هامم کوچیکتر میشن

کوچک بشه، خوش فرم نمی شه ولی