2777
2789
عنوان

جراحی کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 65 پست

عزیزم منم کادر درمانم

عکسایی که دیدم برای من وحشتناک بودن

چون پوست سینه رو که برش زده بودن از بالا با گیره و طنابب کشیده بودن 

عکسهایی که دیدم ترسناک بود

البته می دونم همه عملها به مراتب سختی داره

مثله عمل بینی

حتی دکتر گفت عمل سینه به قدری که پوست رو می کشم دستم درد می گیره و این حرفا...ولی خب من منظورم این نیس کسی انجام نده

خود منم تو فکرش هستم انجام بدم

چون سینه بزرگ واقعا ادم رواذیت می کنه

حتی باعث ایجاد قوز و انحنای ستون فقرات میشه

بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
عزیزم هیچ عوارضی نداره..من کادردرمانم..روزانه شاید ده ها عمل سینه و لیپوماتیک و لیپوساکشن انجام میشه ...

شما در کدوم مرکز هستید، دکتر خانم حاذق می شناسید؟

امید یعنی بدانی تا هستی،می توانی تغییر کنی و دنیا را تغییر بدهی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یا دست نزنی یا اینکه کامل تخلیه کنی پروتز بذاری چون دستکاری بافت سینه خطرناکه

از چه لحاظ خطرناکه دوستم،می گن که خطر سرطان رو کم می کنه که

راستش من دوشنبه وقت دکتر دارم اطلاعات رو براتون می ذارم

من 2 تا زایمان داشتم بعدش رفتم سینه هامو لیفت کردم کشیدم بالا چون افتاده بود دکترمم اسمش دکتر شهریار حدادی بود 6 ماه پیش عمل کردم کارش واقعا خوب من خودم خیلی راضیم از عملم اگه میخوای عمل کنی به نظر من پیش این کتر هم برو من که خیلی راضیم
هر دکتری نمیتونه 2 تا سینه رو قرینه  در بیاره  
دکتر من فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی کارش خیلی درسته
این ادرس سایتشو میزارم برو ببین نمونه کاراشو
شمارشم دارم کامل راهنماییت میکنه
09907242400
http://drhaddadi.ir/

من 2 تا زایمان داشتم بعدش رفتم سینه هامو لیفت کردم کشیدم بالا چون افتاده بود دکترمم اسمش دکتر شهریار ...

ممنونم مدت زمان عمل چقدر بود برای لیفت؟ هزینه چقدر شد؟

راستش من از اول هم سینه هام بزرگ بودند حالا هم بعد از دو تا شیردهی دیگه فرم نمی گیرند 😢

عزیزم منم سینه هام خیلی بزرگه از اول بزرگ بود الانم خیلی افتادگی داره تو رو خدا عمل کردی بیا نتیجشو بزار منم میخوام تابستون اینده هر طور شده برم به امید خدا اعتماد به نفسم خیلی کم شده

عزیزم منم سینه هام خیلی بزرگه از اول بزرگ بود الانم خیلی افتادگی داره تو رو خدا عمل کردی بیا نتیجشو ...

عزیزم این عمل برای ما که خیلی سینه های بزرگی داریم حیاتی

من امروز ویزیت شدم 12 میلیون هزینه ی عمل دکتر طاهری تا یک میلیون و پانصد هزار تومان هزینه ی کلینیک شقایق در یوسف آباد می شه تا پایان سال

اگر بیمارستان ابن سینا،یاس سفید یا محب برید 3 میلیون تومن هزینه می شه

مدت زمان عمل بین 2.5 تا 3.5 ساعت ،نوع برش برای من مدل j و نوع نخ جذبی کیفیت بالاست

ولی من باید فعلا وزن کم کنم ،وزنم ثابت بشه اقدام کنم

ببین میخواهین سینه رو کوچیک کنید اگه با جراحی بخواهید انجام بدید باید یه سر به سایت دکتر مهدی آریانا بزنید توی این صفحه براتون توضیحات رو نوشته خیلی جراح خوبی هستن ایشون 

جراحی کوچک کردن سینه

دوستان مبشه بگید لیفت چطوریه ؟یعنی برش هاله قهوهای نداره دی گه روشی هست ک فقط بالا بکشه و نیاز ب اون همه برش نداشته باسه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

سلام دختر بابونه عزیز:

من هم تصمیم قطعی دارم عمل کنم، روز یکشنبه آینده وقت مشاوره با طاهری دارم، هفته قبل با د نداف کرمانی مشاوره کردم ،14/5  هزینه داد!!!!!فقط برا کوچک کردن سینه، من سایزم 85 ئه

شما دکتر خاصی میشناسید که کارش خوب و مطمئن باشه؟؟

سلام دختر بابونه عزیز: من هم تصمیم قطعی دارم عمل کنم، روز یکشنبه آینده وقت مشاوره با طاهری دارم، هف ...

ان شالله بسلامتی ،من فقط دکتر طاهری رفتم، چون گفتند اول باید وزن کم کنم، دکتر دیگه فعلا نرفتم، احتمالا تا بعد از عید باید صبر کنم، ولی دکتر های زیادی دوستان تاپیک قبل گفتند ،مثل اسماعیلی و ... ولی مثل اینکه الان از دکتر طاهری نتیجه ی خیلی خوبی همه می گیرن

سلام دختر بابونه عزیز: من هم تصمیم قطعی دارم عمل کنم، روز یکشنبه آینده وقت مشاوره با طاهری دارم، هف ...

شما تونستید برید دکتر طاهری؟! نظرشون چی بود؟!