2777
2789
عنوان

جراحی کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 30 سالم هست و سینه هام خیلی بزرگ بود و هر چی ورزش می کردم کوچیک نمیشد و البته ارثی بزرگ بودن و گردن درد گرفته بودم دیگه بخاطرشون. دیگه اونقدر شدید شد که دکتر بهم پیشنهاد داد که برم عمل کنم و منم بعده کلی پرس و جو دکتر عطایی رو پیدا کردم و پیشش می خوام هفته دیگه عمل کنم 

من شهریار باهاشون آشنا شدم ووقت گرفتم ولی به خاطر شرایطم باید تهران عمل بشم دعا کنین واسم 

شهریار، بین میدان فرمانداری و میدان حافظ، مرکز جراحی تندیس شهریار

خیلیا دچار کتف درد و گردن درد بودن واسه همین ماموپلاستی انجام دادن. جدا از بقیه بحثا گاهی اوقات واسه سلامتی خطرناکه. دکتر مقدم نیا هم تو تهران عمل می کنه هم تو رشت اینم نمونه کارشونه با توضیح کلیه مراحل و عوارض و ایناش نمونه کار

خواهر من بعد از زایمان و شیردهی افتادگی سینه پیدا کرده بود میخواست جراحی انجام بده با معرفی یکی از دوستاش با دکتر صلاتی مشورت کرد البته چون مسیرش دور بود با مطبشون سخت بود برای مشاوره بره حضوری هماهنگ کرد و مشاوره انلاین انجام داد و خیلی خوب راهنمایییشون کرد و بعدش خواهرم رفت برای عمل و جراحی کرد الان یه مدت خیلی خوب شده و راضیه

خواهر من بعد از زایمان و شیردهی افتادگی سینه پیدا کرده بود میخواست جراحی انجام بده با معرفی یکی از دوستاش با دکتر صلاتی مشورت کرد البته چون مسیرش دور بود با مطبشون سخت بود برای مشاوره بره حضوری هماهنگ کرد و مشاوره انلاین انجام داد و خیلی خوب راهنمایییشون کرد و بعدش خواهرم رفت برای عمل و جراحی کرد الان یه مدت خیلی خوب شده و راضیه