2777
2789

کسی ندزدیده باشش

تو سوئیت جا گذاشتم 

یه روز اونجا بودیم حالا زنگ زدم به صاحب خونه

میگه الان دست کسی

بعد شما ۳ نفر اومدن

گفت تا عصر خبر میدم

چه دعایی بخونم انشاالله پیدا بشه

ساعتم یادگاری و قیمتی بود

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

متاسفانه فک نکنم پیدا بشه ولی ایشالا پیدا بشه

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کم

نیایین فقط بخونید

ساعت عزیزم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
متاسفم ولی سعی کن فراموشش کنی

چطور فراموشش کنم

آخه

خدایا

یه دعایی ...

چقدر قیمتشه

فرانسوی بود

حالا چه کنم

گوشه روسریت گره بزنه پیدا میشه

چطوری

فقط گره بزنم

چی بگم

من هیچوقت با این روش گمشده پیدا نکردم

من پیدا کردم..کیف مدارکم گم شده بود 

بطور عجیبی چرخیده بود و رسیده بود دست عموم اون مغازه داری ک‌پیدا کرده بود نگو عموم مشتریش بوده عموم میشناختن دست به دست رسیده بود به اون اونم تا کارت ملیم دیده بود زنگ‌زد بهم

اونم بعد ۵ روز 

کارت بانکیام ک عوض گردم

میخواتم کارت ملی و گواهی نامه برم بگم و دوباره درخواست بدم ک معجزه شد

وگرنه خیلی الافی داشت

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته