2777
2789
عنوان

خرج ومخارجتون برای عید چقد میشه

536 بازدید | 46 پست

من حساب کردم بدون رنگ‌مو و ژل لب و این چیزا ک پولشو فعلا ندارم کنسله فقط لباس و ی اصلاح معمولی برای خودم و بچه هام میشه حدودا 22م ولی شوهرم کلا برای سه تامون17 م میده چ غلطی کنم

شما چقد هزینه میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم حد اقل ده تومن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خیلی میشه ولی کو پول🥺 چیزی نمی خرم با پارچه هایی که دارم لباس میدوزم فقط ۲۰۰ اصلاح صورت و ابرو 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من نمیدونم حساب نمیکنم  دارم میرم ارایشگاه کارت شوهرمو میبرم و از خودش میکشم و برای خریدای دیگه هم همیشه میگم خودت باید باهام بیای 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اول این که فعلا تو برنامه ندارم چیزی بخرم

اسباب کشی دارم و به خرید فکر نمی کنم

دوم این که حساب نمی کنم چقدر بشه البته آدم‌ پر خرجی نیستم چون کارای زیبایی نمی کنم و در نهایت کار می کنیم که خرج کنیم دیگه حالا هر چی شد

سوم این که از شوهرم پول نمی گیرم🥲

کاش همه ی خانوما استقلال مالی داشته باشن هر چند کم که نخوان برای این مبالغ برن تو فکر