2777
2789
عنوان

چقدر زندگی چرت شده هعی😕😑😑

145 بازدید | 21 پست

چقدر گیرای الکی 

چقدر حرفای مزخرف 

چقدر سختگیریای بی علت 

چقدر هیچ و پوچ 

چقدر همه چی رو ب مسخره میگیرن 

چقدر همه چی ناپایدار شده 

اصن هیچی سرجاش نیس 

چقدر بی تفاوتی و مسخره

و چقدر های دیگه که حوصله ندارم تایپ کنم

چقدر زندگیا بد شده 

منه ۱۸ ساله چقدر باید حرص بخورم اخه؟ استرس کنکور خانواده زندگی بخدا ک توی همین ۱۸ سالگی اندازه پیرزنای ۵۰ ۶۰ ساله حرص خوردم 

ینی اینجوری بخوام توصیف کنم که الان تو بدترین و مضخرفترین حالت ممکنم :(

اربابم حسین🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم سمی  و سواستفاده گرو سگ محل کن حتی بلاگرا و شاخهای سمی مجازی که پرلپرستن و بخاطر لایک و ویو و فالور دروغ میگن و مردم خر فرض میکنن که با پولش برن مسافرت و خرید و رستوران گردش و به خواسته هاشون برسن و مردم و از زندگیای خودشون ناامید کنن و انفالو کردم نبینم چون سمی و سواستفاده گرو شیادن هستن

اره میگذره ولی اینو درنظر بگیر عمرم میگذرهدیگه هیشوقت ۱۸ سالم نمیشههرچی بگذره ب مرگت نزدیک تر میشی😅 ...

منم...

من که به خودم قول قوی بودن دادم(:

قول دادم کودک درونمو به ارزوهاش برسونم .

انسان با رویا زندست ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ادم سمی و سواستفاده گرو سگ محل کن حتی بلاگرا و شاخهای سمی مجازی که پرلپرستن و بخاطر لایک و ویو و فا ...

من اصن کاری ب بلاگرا ندارم

زندگیمونو میگم ما دهه هشتادیا کلن خیلی اذیت شدیم

اربابم حسین🖤🥀

سلام. دنیا جای سختی هاست. آسایش برای بهشته.

حفط تقوا مهمه. شادی های دنیا گذرا و سختی ها معمولا هستن مگر با توکل بر الله. 

یه سر بیمارستان کودکان بزن ببین تو کجای کاری... از شکر الله غافل نشو و این افکاری که نوشتی مراقب باش عمرت رو هدر نده.

ان شاءالله اومدیم کار خیر کنیم و بریم. غافل نشیم

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

سلام. دنیا جای سختی هاست. آسایش برای بهشته.حفط تقوا مهمه. شادی های دنیا گذرا و سختی ها معمولا هستن م ...

ی لحظه یاد معلم دینی مون افتادم😂😂😂

اربابم حسین🖤🥀