2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتون چی

اسمشو نمیدونم ولی خیلی قشنگه ماهواره نشون میده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بوی سم بد نباشه براشون

ن بالا تو اتاق خودشونم چن شب پیش یکی دوتا سوسک ديدم دلم یجوریه شده گفتم بزنم ریشه کن شه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

باردارم،سه روز دیگه زایمان میکنم همه اش فکرای بد میاد تو سرم

ای جانممممم به سلامت بغلش کنی ایشالا ،برا منم دعا کن خدا بهم یه پسر سالم به

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
ای جانممممم به سلامت بغلش کنی ایشالا ،برا منم دعا کن خدا بهم یه پسر سالم به

ان شالله،توروخدا منم دعا کنید،همه ی سونو ها خوب بوده ولی دارم میمیرم از اضطراب،حتما دعات میکنم،

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باردارم،سه روز دیگه زایمان میکنم همه اش فکرای بد میاد تو سرم

عزیزم انشاالله به سلامت فارغ میشی .شنیدم خانومایی که زایمان میکنن اگ واس کسی دعا کنن مستجاب میشه عزیزم واس منم دعا کن ک منم مامان میشم اگ یادت موند تو لحظات عمل یه لحظه هم تو دلت منو دعا کن💕