2777
2789

غم دلتنگی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله به سلامت فارغ میشی .شنیدم خانومایی که زایمان میکنن اگ واس کسی دعا کنن مستجاب میشه عزی ...

حتما،باور کنید لیست نوشتم😁😁ان شالله بزودی دامنتون سبز بشه،الهی آمین

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فقط تورو خدا حرص نخور بزار قراره که حرصی که شما بخوری اونا بخورن به فکر سلامتیت باش

جرص نمیخورم .ولی کلا میرم توحمع بد خواب میشم .اتفاقا قبلا خیلی حرص میخوردم ومریض شدم

ان شالله،توروخدا منم دعا کنید،همه ی سونو ها خوب بوده ولی دارم میمیرم از اضطراب،حتما دعات میکنم،

عزیزدلممممم به خدای ارحم الراحمین توکل کن ،خدایی که ۹ ماه همراهت بوده این سه چهار روز هم بدون شک همراهیت می‌کنه ، حق داری نگرانی طبیعیه منم یه دختر دارم همینجوری موقع بارداری مثل خودت همیشه نگران چیزای بیخود بودم ولی خیالت رااااااحت به سلامتی و راحتی بچتو بغل می‌کنی ،برات صلوات می‌فرستم الان 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
داشتم نماز شب و استغفار می‌خوندم الان می‌خوام بخوابم شبتون خوش

منم خیلی دعاکن عزیزم😭🤲🏻

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

وااای همون انیمیشن که موش داره توش؟؟؟روشم زده ۱۲+خاک توسرشونمنم برا بچم گذاشته بودمیه صحنه بدی دیدم ...

ن الان زدم گوگل انیمیشن فردیناند مبارزه گاو ها هس شبکه پرشین جونیور

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

همینطور الکی

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عزیزدلممممم به خدای ارحم الراحمین توکل کن ،خدایی که ۹ ماه همراهت بوده این سه چهار روز هم بدون شک همر ...

ممنونم عزیزم،سر دخترم استرس داشتم ولی نه انقدر،ولی سر این انگار دارم دیوونه میشم

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
لیست دعا؟😂

آره باور کن😀دوستای نی نی سایتی،فامیلا،همکارای سابق،دوستای خودم و....مدیونی داره به نظرم،به خاطر همین نوشتم که یادم نره