2777
2789
خب پس عزیزم خودتون کم خرج می کنید چون لدهی دارین منم وقتی بدهی داشتم زیر خط فقر زندگی می کردم تا گذش ...

آره عزیزم وگرنه الان فقط برای صبحانه بخوای خرید کنی 2تومن میشه از بس همه چی گرونه 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

ما داریم به سختی میگذرونیم دیگه منم اگه کارتم موجودی داشته باشه خرج خودم به تنهایی بالای 15 تومن هست ...

مام متاسفانه هر چی درمیاد خرجج روزمره میشه و نتونستیم جمع کنیم خونه بخریم  ی مقدار زیادی رو ضرر کردیم بقبشم سعی کردیم راحت زندگی کنیم وگرنه بله موافقم منم اگر قرار به این باشه کم بیارم و مجبور به قرض برای خرج خورد و خوراک بشم حاضرم نون و سیب زمینی بخورم چون قبلا اینکارو کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوراک خوب همینقدر میشه تقریبا ماها خیلی چیزارونمیتونیم بخریم حتی درماه نزدیک ۱۴تومن اینا میشه خو ...

والا ما فقط خرج برنج وگوشت و مرغ وماهیه...البته ماهی ۲ بار رستوران‌میریم...مهمون هم میاد خونمون واسه همین خیلی بخدا ن میرسیم لباس بخریم مگر اینکه مناسبت یا عید باشه ن دکتر هرچی درمیاریم فقط برا شکمه 🤕🤕همش میدوئیم فقط برا خوردوخوراک انقد ک گرونیه

والا ما فقط خرج برنج وگوشت و مرغ وماهیه...البته ماهی ۲ بار رستوران‌میریم...مهمون هم میاد خونمون واسه ...

اره ولی ما دوماه تقریبا نتونستیم گوشت قرمز وماهی واین چیزا بخریم ماهم مهمون خورمون زیاد خیلی خرج بالاست ما رستوران نمیریم دیگ لباس واینا ک بماند

اره ولی ما دوماه تقریبا نتونستیم گوشت قرمز وماهی واین چیزا بخریم ماهم مهمون خورمون زیاد خیلی خرج بال ...

هعییی خدا چی بگم خدا باعث وبانیشو لعنت کنه...یه شکم مونده اونم سیرش نکنیم بمیریم دیگه...

هعییی خدا چی بگم خدا باعث وبانیشو لعنت کنه...یه شکم مونده اونم سیرش نکنیم بمیریم دیگه...

اره وای قیمت صیفی جات ک وحشتناک گرون شده اصلا خرید کردنی پشمامون میریزه