2777
2789
حساب نکردم ولی مثلا ماهی که مریض شده باشیم یا بریم دندون پزشکی تقریبا تا آخر ماه بزور میرسونیم

اونا ک جدا ولی واقعا خوراک خیلی بالارفته طفلی مردم دارن له میشن

اره دقیقا..دیروز یکم سیب زمینی وپیاز و گوجه وبادمجون وهویج و فلفل دلمه ای خریدم ۴۸۰ شد🤯

اره همون میگم ک مااندازه ی هفته خرید میکنیم اونم شاید یکی دونوع میوه  اونم ب مقدار کم بیشتر واس بچم ن خودمون نزدیک ۷۰۰ ۸۰۰میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همون میگم ک مااندازه ی هفته خرید میکنیم اونم شاید یکی دونوع میوه اونم ب مقدار کم بیشتر واس بچم ...

اره بخدا همینه😢ماهم بخاطر بچمون ب خوردو خوراکمون خیلی میرسیم ی روز یخچال خالی بشه از میوه بچم صداش در میاد..

اره بخدا همینه😢ماهم بخاطر بچمون ب خوردو خوراکمون خیلی میرسیم ی روز یخچال خالی بشه از میوه بچم صداش ...

اره بچه منم طفلی گاهی روزا هیچی نیست بدم دستش هی میدوئه دریخچال میگه به به بده خیلی غصه میخورم 

مگ ممکن آخه این واس صیفی جانم نمیشه درطول ماه خرج میوه هم نمیبره

چیکار کنیم چاره چیه 10تومن حقوق همسرمه 3 تومنش میره واسه اجاره اون دو تومنم وقتی ملشین میفهمه حقوق گرفتیم به خودش میگیره و خرج در میاره به خدا این ماه 4 تومن خرج صفحه دیسک ماشین کردیم هیچی برامون نمونده ماهی یه تومن هم پول پوشک میدیم زمستون میشه بچه ام کاپشن نداره کفش نداره مجبوریم بخریم 

دیگه چیزی واسه خورد و خوراک نمیمونه باید قناعت کنیم دیگع 

♥مامان محمد امین هستم♥

ما بیم ۳۰ تا ۳۵ فقط خورو و خوراک یعنی اگر لباس بخریم خیلی بالاتر میزنه.....۳ نفریم بچه خرجش بالاس وا ...

اره گرونیه واقعا ماهم دوتابچه داریم شیرخشکی پوشکی اون چیزاک باز خرجشون جداست 

چیکار کنیم چاره چیه 10تومن حقوق همسرمه 3 تومنش میره واسه اجاره اون دو تومنم وقتی ملشین میفهمه حقوق گ ...

ای وای حالا من باقی لباسارومیپوشونم زیاد لباس نمیخرم بچه منم امسال کاپشن نداشت ی سویشرت پشمی گرفتم قیمتابالا بود ولی خب خوراک باز مهمتره 

اره بچه منم طفلی گاهی روزا هیچی نیست بدم دستش هی میدوئه دریخچال میگه به به بده خیلی غصه میخورم

وای اره گفتی منم خیلی غصه میخورم 

بیشتر روزارو روزه قضا هامو میگیرم میگم بذار حداقل سهم منو هم بخوره گشنه نمونه

تموم دلخوشیش یخچاله هر وقت باز کنی یه چیزی میخواد بچه است دیگه

منم سعی میکنم خودمون نخوریم بزاریم بچم بخوره اگه میوه هم نخریم انوقت بدنش ضعیف میشه باید خرج دکتر کنیم دا پس بهتره میوه بخریم بدیم بدنش قویشه ماهم نخوردیم اشکال نداره

♥مامان محمد امین هستم♥

وای اره گفتی منم خیلی غصه میخورم بیشتر روزارو روزه قضا هامو میگیرم میگم بذار حداقل سهم منو هم بخوره ...

اره همون هی میاد ب گریه ک یخچال باز کن به به بده گاهی واقعا هیچی نیست باهیچی هم سرگرم نمیشه وبهونه میگیره وگریه دلم ریش میشه

ای وای حالا من باقی لباسارومیپوشونم زیاد لباس نمیخرم بچه منم امسال کاپشن نداشت ی سویشرت پشمی گرفتم ق ...

انگار لباس گرم هم نداشته باشه سرما میخوره دا باید پول دکتر بدیم 

عاشق بیرون رفتن و بازی کردنه اگه لباس گرم نداشته باشه از اون دلخوشیه کوچیکم محروم میشه

♥مامان محمد امین هستم♥

اره همون هی میاد ب گریه ک یخچال باز کن به به بده گاهی واقعا هیچی نیست باهیچی هم سرگرم نمیشه وبهونه م ...

اره واقعا بعضی وقتا مجبوریم با بازی کردن و بطری اب سرشو گرم کنم چیزی نخواد چیکار کنیم دیگه چاره نداریم 

بیچاره شوهرامونم از صبح تا شب سگ دو میزنن باز هیچی به هیچی

♥مامان محمد امین هستم♥