2777
2789
نمیدونم ولی دیگه شورش دراومده میری ی چیپس بخری چقد گروون نصفش باد هواس😑همه چی یا کوچیک شده یا بی کی ...

اره واقعا دیدی چقدرگرونیه صیفی جات چقدر گرونه سیب زمینی گوجه پیاز بادمجون اینااااا

اره واقعا دیدی چقدرگرونیه صیفی جات چقدر گرونه سیب زمینی گوجه پیاز بادمجون اینااااا

آرهههه 

کاش ی فکری بردارن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مگ میشه الان یکم صیفی جات بخری برای ی هفته تقریبا ۷۰۰ ۸۰۰میشه چطورممکن

گفتم که اکثرا گوشت و مرغ مواد شوینده رو عمده میخریم چند ماه یه بار مهمون هم نمیاد برای چیزای سوپری یا مثلا رب و این چیزا اینقدر میشه اهل هله هوله هم نیستیم  واینکه الان هم داریم کم خرج میکنیم بدهی هامون رو بدیم 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

ما دونفریم چون بیشتر چیزا رو عمده مبخریم مثلا برای چندما دقیقا نمیدونم ولی تقریبا با 4 یا 5 تومن میت ...

خب مام عمده میخریم اما برای دو نفرمون حساب کنی زیر ده دوازده اصلا نمیشه برادرمم مجرد هست زیر هفت هشت نمیشه اصلا تازه جدا از خرج زندگی مثل پوشاک و دوست و رفیق و ..

خب مام عمده میخریم اما برای دو نفرمون حساب کنی زیر ده دوازده اصلا نمیشه برادرمم مجرد هست زیر هفت هشت ...

اره دقیقا منم همینومیگم الان گوجه وسیب زمینی پیاز بادمجون میوه وصیفی جات آنقدر گرونه واس مصرف هفتگی ک نگو دیگ جرخای دیگ مثل ادویه روغن گوشت ومرغ واین چیزا ب کنار...

خب مام عمده میخریم اما برای دو نفرمون حساب کنی زیر ده دوازده اصلا نمیشه برادرمم مجرد هست زیر هفت هشت ...

ما داریم به سختی میگذرونیم دیگه منم اگه کارتم موجودی داشته باشه خرج خودم به تنهایی بالای 15 تومن هست ولی پاروی دلم میزارم تا دستمون رو جلوی کسی دراز نکنیم

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

گفتم که اکثرا گوشت و مرغ مواد شوینده رو عمده میخریم چند ماه یه بار مهمون هم نمیاد برای چیزای سوپری ی ...

خب پس عزیزم خودتون کم خرج می کنید چون لدهی دارین منم وقتی بدهی داشتم زیر خط فقر زندگی می کردم تا گذشت و تموم شد چون ابدا نمیتونستم با بدهی راحت بخوابم چند سال کوچکترین وسیله ای برای خونم نخریدم