2777
2789
عنوان

آی وی اف مثبت بعد از یکماه منفی 😭

395 بازدید | 21 پست

سلام 

لطفاً کمکم کنید 😭

من دوم و چهارم دی ماه انتقال جنین فیریز شده داشتم

یکی جنین سه روزه و یکی هم پنج روزه

نوزده دی ماه آزمایش بتا دادم عددش ۴۶۰ بود

و روز بیست و دوم هم آزمایش دوم را دادم که عددش ۷۴۹ بود

دکتر بهم گفت که اواسط بهمن برم برای سونو قلب و اینا بعد امروز یعنی هفدهم بهمن که رفتم سونو گفتن چیزی نیست و برم دوباره آزمایش بدم

آزمایش که دادم عدد بتام شد ۱۶

و گفتن منفی هست و دفع شده

میخواستم ببینم چطور ممکنه که دفع شده باشه و من اصلا دردی یا خون ریزی نداشته باشم

لطفاً راهنماییم کنید

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 🥺😞یه لحظه خوشحال شدم اولش خوندم که بتا عددش بالاس بعد که تا آخر خوندم واقعا ناراحت شدم عزیزم انشالله خدا بهت یه نی نی ناز و سالم بده همین روزا ❤️🧿🤲برات دعا میکنم حتما عزیزم از ته دلم 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
بدون خونریزی خیلی عجیبه

برای خودم هم خیلی سواله 

چطور ممکنه 

من فقط هفت روز بعد از انتقال لکه بینی اونم کم داشتم بعد از مثبت شدن آزمایش دیگه اصلا لکه بینی نداشتم

خیلی متاسفم ولی این سوال رو چرا از خودشون نپرسیدی؟ من که تجربش رو ندارم بتونم کمکت کنم

دکتر خودم دیگه نبود و گفتن شنبه برم پیشش😭

الهی 🥺😞یه لحظه خوشحال شدم اولش خوندم که بتا عددش بالاس بعد که تا آخر خوندم واقعا ناراحت شدم عزیزم ...

مرسی عزیزم 

التماس دعا 🥺 🙏🏻 

مگه بدون خونریزی و درد میشه؟ یه سونو و ازمایش دیگه جای معتبر برو

همینش برام خیلی سواله😔

بهترین دکتر رفتم دو جا رفتم سونو دادم اما چیزی نبود آزمایش هم که دادم منفی شد😭

همون موقع ام بتات خوب نرفته بالا دکترت بهت نگفتتو دوروز باید دو برابر بشه حداقل یعنی تو دوروز ۹۲۰ و ...

نه چیزی نگفت دکتر تازه تو آزمایشگاه و ...میگفتن خوبه عددش گرفته بودن اگر پایین میومد خوب نبوده

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ و اینکه این بچه ی اول شماست؟

سی سالمه عزیزم 

بعد از حدودا هفت سال ناباروری آی وی اف کردم که این طوری شد

بله بچه اولم بوده

همینش برام خیلی سواله😔بهترین دکتر رفتم دو جا رفتم سونو دادم اما چیزی نبود آزمایش هم که دادم منفی شد ...

چقدر بد متاسفم کاش از همون اول مثبت نشده بود حداقل که امیدوار نمیشدی ایشالا به حق این روزای عزیز بزودی بارداری سالمی داشته باشی 

منم بعد پنج سال انتظار و دوا درمون یکشنبه ایشالا میرم برای زایمان حتما سر زایمانم یادت میکنم 🌹