2777
2789
عنوان

آی وی اف مثبت بعد از یکماه منفی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 21 پست
سی سالمه عزیزم بعد از حدودا هفت سال ناباروری آی وی اف کردم که این طوری شدبله بچه اولم بوده

هنوز خیییلی جوونی و کلی وقت داری 😉 

استرس رو از خودت دور کن مطمئن باش دفعه ی بعدی حتما جواب خواهی گرفت، مادامی که تو وجودت استرس و ترس از بچه دار نشدن باشه به بن بست میرسی

برات آرزوی آرامش دارم دوست عزیز 

چقدر بد متاسفم کاش از همون اول مثبت نشده بود حداقل که امیدوار نمیشدی ایشالا به حق این روزای عزیز بزو ...

آره دقیقا اگر مثبت نبود اینقدر نمیسوختم

مرسی عزیزم ❤️ 

بهترین کار رو برام می‌کنی 

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز خیییلی جوونی و کلی وقت داری 😉 استرس رو از خودت دور کن مطمئن باش دفعه ی بعدی حتما جواب خواهی گر ...

ممنون عزیزم ❤️ 

التماس دعا 🥺 🙏🏻 

ممنون عزیزم ❤️ التماس دعا 🥺 🙏🏻

من تو سن ۳۸ سالگی با اولین اقدام باردار شدم، میدونی چرا؟ چون از همون اول با شوهرم تصمیم گرفتیم که اگر شد شد نشدم میریم دنبال عشق و حال مون، یعنی در بی خیال ترین و بی تفاوت ترین حالت ممکن بودم، برای همین دوستانه بهت توصیه میکنم بی خیال باشی و به خدا بسپاری

در نهایت سرنوشت ما از پیش تعیین شدست و ماها همه بازیگریم 

من تو سن ۳۸ سالگی با اولین اقدام باردار شدم، میدونی چرا؟ چون از همون اول با شوهرم تصمیم گرفتیم که اگ ...

به خدا منم کلا استرس ندارم 

اصلا آدم استرسی نیستم 

نمی‌دونم چرا اینطوری شد 😭

کجا و پیش کی رفتید برای ای وی اف؟

سلام 

من یزد زندگی میکنم

و مرکز ناباروری یزد پیش دکتر رباب داور رفتم