2777
2789
عنوان

این تاپیک وقف عموم شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 2604 پست
سلام عزیزدلم  ممنووون ان شاالله😘😢نه نرفتم کجاست؟

مشهدگلم خیابون جهاد..جهادشش....فوق العاده معروف برای نازایی....دکترطب سنتیه 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم  ممنووون ان شاالله😘😢نه نرفتم کجاست؟

سرچ کن توی نت..

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
واااای چند سالته؟ من تا حالا آبله مرغان نگرفتم،میگن تو سن بالا بگیری سخت تره. الان در چه حالی؟

من ٢٥ سالم 

روز جمعه بدن درد خيلي شديد گرفتم كه نميتونستم حتي يه قاشق بلند كنم و روز شمبه ديدم همه بدنم داره جوش ميزنه و اين جوش زدن تا يكشنبه ادامه داد

حالم خوبه شكر خدا فقط خيلي خيلي ميخاره و ديوونه ام كرده 

اهان فهمیدم   اونجا تست  خلط برای  بررسی احتمال سل برای نوزادان هست  زودت ...

برای بررسی شنوایی سنجی البته ببخشیدabrهست الان دقت کردم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم تقريبا همين مشكل رو با همسرم دارم برام هديه نمى گيره تبريك نمى گه قهر مى كنه آشتى نمى كنه راحت ر ...

چکارا برش میکنی عزیزم؟؟؟شوهرمن حرص دراره اخه.شبا تا دوشب بیرونه😕

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
چکارا برش میکنی عزیزم؟؟؟شوهرمن حرص دراره اخه.شبا تا دوشب بیرونه😕

درخواست دوستيم رو قبول كن اونجا بيشتر برات توضيح مى دم دوست ندارم اينجا زياد از جزئيات زندگيم بگم

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞