پری9375 مدیر عضویت: 1394/05/07 تعداد پست: 6087 عنوان این تاپیک وقف عموم شده است | مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 2604 پست که اگه دوباره مثه دیشب نتونستم تاپیک بزنیم مثه زامبیا حمله نکنیم تو تاپیکای بقیه از خودمون بگیممثه دیشب وسط استفراغ بچه مردم دستور پخت ندیم😁😁😁😂😂اگرم عین دیشب نشد که خوشا به سعادت ما و خسته نباشید میگم به نی نی یار شیفت شب بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙 1396/10/12 | 00:19 48 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 چررا شاید سردیت شده نه پری بعدم یک دفعه بلند شدم فکر کنم پهلوم کرفت دردش ۱۰۰ برابر شد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21875 بچه ها درا باز شد میشه تاپیک زد 😍😍😍 خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 متخصص زنان در مشهد ببین دوست من اگه نتیجه قطعی و سریع میخوای پاشو برو یزد حال متکلم از کلامش پیداست
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 بچه ها درا باز شد میشه تاپیک زد 😍😍😍 بزار برن تاپیک بزنن کسی نباشه منو و تو بحرفیم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 ببین دوست من اگه نتیجه قطعی و سریع میخوای پاشو برو یزد دقیقا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آرزو_گلی عضویت: 1395/07/06 تعداد پست: 10558 ببین دوست من اگه نتیجه قطعی و سریع میخوای پاشو برو یزد ممنووونم دوست عزیزمامکانش برام نیست
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12733 مطمینی اسمشو اشتباه نمیگی؟ اره به خداهمینه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 ممنووونم دوست عزیزم امکانش برام نیست انشالله همه چیز درست میشه حال متکلم از کلامش پیداست
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 اره به خداهمینه اخه عجیبه ای بی اف نوزاد سه ماهه ؟لابد من نمیدونم چیه و فوق تخصصی هست داستان حال متکلم از کلامش پیداست
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12733 اخه عجیبه ای بی اف نوزاد سه ماهه ؟لابد من نمیدونم چیه و فوق تخصصی هست داستان اره واسه قسمتی که توان ای سی یوبستری بوداین وزدن....مرسی بحرحال گلم ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15102 اره واسه قسمتی که توان ای سی یوبستری بوداین وزدن....مرسی بحرحال گلم اهان فهمیدم اونجا تست خلط برای بررسی احتمال سل برای نوزادان هست زودتر میگفتی حال متکلم از کلامش پیداست
hanaiiiiiii عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 1858 هوراااااااااااااااااااااااااااااااا.. منم اومدم.... سرعت اینترنت من اندازه سرعت پیکان ۵۲ تو گردنههای چالوسه الان.. اما اومدم😐😐😐😒😒😒 من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6337 سلام دوستان صبح بخیر.چرا هرروز صبح تاپیک رو بروز رسانی میکنند. دوستای مشهدی اگر متخصص زنان عالی و با ... عزیزم انشالله دامنت سبز میشه...پیش دکتر طبیب رفتی تاحالا؟ الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین