2777
2789
عنوان

سلام دوستان سوال درمورد قطار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 40 پست
ای بابا!!! خب صبر بدین لطفا...آدم شاید یهو یه کاری براش پیش بیاد و اینکه سرعت سایت پایینه و تبلیغ با ...

ببین فقط مراقب وسایلت باش .

پولاتو یه جایی بذار که دستشویی هم رفتی با خودت باشه 

طلا اینا هم زیاد به خودت آویزون نکن وایه چمدونت هم قفل کوچیک بگیر بزن 

خوراکی هاتو تو کیف کوچیک دم دست بذار که هی چمدونت رو باز نکنی . مراقب گوشیت باش 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مرسی عزیزم...من دو تا چمدون دارم...یه چمدون خیلی بزرگ و یه چمدون کوچیک...جا برای هر دو چمدونم توو کو ...

جا برای چمدون های همه هست 

بالای در کوپه یه فضای خالیه که اونجا میتونی چمدون بزاری 

وسایلاتو دوقسمت کن یه قسمت رو دم دستی بزار و یه قسمت هم که وسایلیه که توی راه استفاده نمیشه بزار توی چمدون اصلیت و یه قفل هم بهش بزن 

ما چون همیشه چند نفری سفر میریم هیچ وقت کوپمون رو خالی نمیزاریم که دزد نیاد 

ولی شما چون تنهایی وسایل با ارزشت رو بزار توی یه کیف کوچیک دستی و همیشه با خودت ببر  

اگر با اقایون یه کوپه افتادی هم به مسئول واگن بگو اون به رییس قطار میگه و تورو میبرن یه کوپه بهتر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خب به نظرتون قطار خوبه؟ قطار بهتره یا هواپیما؟

خواهش میکنم 🥰

هردوشون خوبن قطار حال و هواش بهتره.

اگر عجله ای هست سفرتون با هواپیما برین.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

ببین فقط مراقب وسایلت باش .پولاتو یه جایی بذار که دستشویی هم رفتی با خودت باشه طلا اینا هم زیاد به خ ...

خیلی خیلی زیاد ممنونم ازتون واقعا...دقیقا امنیّت خیلی برام مهمه...آدم نمیتونه به آدمای غریبه که توو کوپه ی قطار کنارشن اعتماد کنه!!! کم کم دارم فکر میکنم با قطار سفر نکنم..

جا برای چمدون های همه هست بالای در کوپه یه فضای خالیه که اونجا میتونی چمدون بزاری وسایلاتو دوقسمت کن ...

از شما هم واقعا خیلی ممنونم...واقعا همتون خیلی مهربونین که دلسوزانه راهنمایی میکنید..راستش با چیزایی که شما دوستان دارید میگید، ترسیدم با قطار سفر کنم..من کلا آدم خیلی محتاطی هستم که خیلی برام مهمه که حتی به وسایل الکیمم کسی دست نزنه...مثلا تااین حد محتاطم که اگر گوشیم رو حتی توو جمع فامیلی رها کنم چند دیقه برم، میترسم کسی بخاطر فضولی یا دشمنی یه چیزی به گوشیم وصل کنه و اطلاعات خصوصیم و پیام هامو ورداره...کلا فیلم های اینجوری زیاد دیدم ذهنم اینجوری شده...پس بااین اوصاف، قطار سفر کردن تنهایی داخل یه کوپه بین آدمای غریبه اصلا مناسب روحیّات من نیست!!

خواهش میکنم 🥰هردوشون خوبن قطار حال و هواش بهتره.اگر عجله ای هست سفرتون با هواپیما برین.

مرسی عزیزم...عجله ندارم و به دو دلیل هواپیما رو نمیخوام اول که میترسم از سقوط!!!! دوم که توو فرودگاه، چمدونا رو پرت میکنن و اینجوری به چمدون و به وسایل داخلش آسیب وارد میشه‌..اتوبوس هم از این نظر که مجبور نیستم توو کوپه کنار آدمای غریبه باشم، بهتره ولی اتوبوس خب راحت نیست همش رو صندلی!!!!! قطار تخت داره راحته ولی خب تنهام و میترسم از ینکه توو کوپه کنار سه تا آدم غریبه باشم!!!!!! اونم واسه بیست و چهار ساعت...

مرسی عزیزم...عجله ندارم و به دو دلیل هواپیما رو نمیخوام اول که میترسم از سقوط!!!! دوم که توو فرودگاه ...

خواهش میکنم. خوش بگذره 

بنظر خوده من قطار بهتره. راحت تره مخصوصا دستشویی رفتن و دست شستن 

هواپیما رو جدا از گرونیش من خودم ترس از ارتفاع دارم. 

همیشه با قطار سفر میکنم.

اتوبوس زبان نفهم زیاد داره سیگار و صدای صحبت و آهنگ و ... ترس از جاده که نمیتونم بخوابم 

قطار بهتره. کوپه ویژه بانوان بزن و قطار ۴ تخته انتخاب کن اینطوری بجز خودت فقط ۳ تا خانوم هستن که اونارو هم زیاد گرم نگیر . چمدون بزرگت رو که نمیتونن دست بزنن. 

کیف دستی رو هم زیر سرت بذار. دستشویی هم با خودت ببر ... طبقه بالا رو بردار واسه خواب 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خواهش میکنم. خوش بگذره بنظر خوده من قطار بهتره. راحت تره مخصوصا دستشویی رفتن و دست شستن هواپیما رو ج ...

مرسی بازم از راهنمایی خیلی دلسوزانه اتون خیلی ازتون ممنونم...راستش چمدون بزرگمو تازه خریدم و درسته پلاستیکی نیست و برزنتیه ولی بالاخره گوشه هاش و چرخاش پلاستیک داره و توو فرودگاه چمدونا رو پرت میکنن که بعضیا که چمدونشون پلاستیکیه، چمدون بعضیاشون شکسته و کسی میگفت ادکلنش توو چمدونش توو فرودگاه شکسته بخاطر پرت کردن چمدون...میترسم توو فرودگاه موقع پرت کردن چمدون چمدونم پاره شه بعد مجبور شم چهارمیلیون دیگه پول بدم چمدون بخرم...و آره هواپیما سه میلیون گرونتر از اتوبوس و قطاره..اتوبوس هم درست میگین واسه دستشویی بین راه یه دستشویی کثیف نگه میدارن که بیشتر وقتا مایع دستشویی نداره...یه سوال داشتم مگه توو قطار میشه ادم با خودش کیف ببره توو دستشویی؟ یعنی دستشویی قطار، واسه کیف جا داره واسه آویزون کردن؟

مرسی بازم از راهنمایی خیلی دلسوزانه اتون خیلی ازتون ممنونم...راستش چمدون بزرگمو تازه خریدم و درسته پ ...

اره بابا جا داره.

دستمال کاغذی و صابون هم داره ولی مردم بی فرهنگ کاغذدستمالی رو برفنا میدن 

خودت دستمال همراهت باشه . راحته دستشوییش . فقط وقتی قطار بایسته دستشویی ها رو قفل میکنن بخاطر امنیت. 

هرجا هم خواستی پیاده بشی هوا بخوری یا نماز اینا. وسایلت رو بردار . جای دور هم نرو جا میمونی 

نترس برو قطار خوبه . من خیلی باقطار میرم 

فقط سعی کن کوپه های خیلی عقبی رو انتخاب نکنی . تکون هاش زیاده 

وسط به سمت جلوها خوبه 

مرسی بازم از راهنمایی خیلی دلسوزانه اتون خیلی ازتون ممنونم...راستش چمدون بزرگمو تازه خریدم و درسته پ ...

راستی چمدون منم از این مدلهاست . 

وسایلت رو خوب بچینی چیزی نمیشکنه . نگران چرخهاش نباش . 

غذا هم سفارش بده . ببین منو چی دارن. چون موقع غذا میارن از دم درب به اونا میدن تو دهنت آب میفته 😅😅😅

بوفه هم دارن ولی وسایلهاشون کهنه میشه مسموم میشی. خودت میوه خرد شده داخل ظرف بذار و خوراکی هایی که زیاد نخواهی دست بشوری . 

چقدر دلم سفر خواست... کم مونده جای شما پاشم چمدون ببندم 😂

اره بابا جا داره.دستمال کاغذی و صابون هم داره ولی مردم بی فرهنگ کاغذدستمالی رو برفنا میدن خودت دستما ...

مرسی ممنونم ازتون..خب موقع خرید بلیط باید بگم کوپه های وسط رو به جلو میخوام؟ رو بلیط مینویسه که کدوم کوپه برم؟ و اینکه مگه قطار هر بار که می ایسته چند وقیقه توقفش طول میکشه؟ آدم بره دستشویی بعد یهو قطار بایسته و در قفل شه، چند دقیقه طول میکشه در باز کنن؟

مرسی ممنونم ازتون..خب موقع خرید بلیط باید بگم کوپه های وسط رو به جلو میخوام؟ رو بلیط مینویسه که کدوم ...

اگه اینترنتی بخری که شماره واگن ها رو نوشته. بعد حضوری هم بپرسی میگن . مثلا واگن ۱۵ به بعد دیگه عقبه 

اما بعضی وقتا چاره نیس چون بلیط گیر نمیاد . 

نه قبل از ایستادن ماموران قطار داد و فریاد میکنن و در توالت ها رو میزنن وقتی ببینن از پشت بسته هست خبر میدن نگران نباش. 

فقط وقت نماز نگه میدارن و یا اینکه خودشون مشکلی داشته باشن . ۲۰ دقیقه یا ۱۵ دقیقه هست . نخواستی هم پیاده نشو