2777
2789
عنوان

سلام دوستان سوال درمورد قطار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 40 پست
مرسی ممنونم ازتون..خب موقع خرید بلیط باید بگم کوپه های وسط رو به جلو میخوام؟ رو بلیط مینویسه که کدوم ...

اره بگو کوپه های عقبی رو نمیخوام. 

خانوم بودن همسفرهات رو هم بگو. کوپه بانوان بزنن .

وارد کوپه شدی بالای درب چندتا کیف هست. هر کدوم برای یه نفره. داخلش لحاف و بالش هست . دوست داشتی همون اول بردار و بپر بالا و چمدونت رو بذار بالا که جا داره بعد لم بده و استراحت کن 

زمان کرونا ملافه هم میدادن و رو بالشی ضدعفونی شده . الان نمیدونم ملافه بدن یانه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو کوپه های عقبی رو نمیخوام. خانوم بودن همسفرهات رو هم بگو. کوپه بانوان بزنن .وارد کوپه شدی بال ...

راستی فلاکس آبجوش و چای رایگانه . به هر کوپه یه دونه فلاکس میارن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
واقعا یک دنیا ازتون خیلی ممنونم خیلی لطف کردین مرسی

خواهش میکنم 

خودمم ذوق کردم . خوش بگذره 

نگران نباش ❤

مرسییی عزیزم چقدر خوببببببببببب منم که چایی خورم

منم معتاد به چایی هستم بخاطر همین گفتم 

حتی من فلاکس رو برمیداشتم میبردم از بوفه دوباره پرش کنن و چندتا شکلات ویفر هم دادن 

میگفتم چقدر مهربونن ... بعد نزدیک رسیدن قطار مامور یه کارتخوان برداشته بود تک تک واگن ها رو میزد و میگفت که چیا اضافه بود و پولش رو گرفت 😭😭😭

منم معتاد به چایی هستم بخاطر همین گفتم حتی من فلاکس رو برمیداشتم میبردم از بوفه دوباره پرش کنن و چند ...

آخی عزیزم 😍😍😍😍😍 مرسی که اینهمه با جزئیات لطف کردین برام توضیح دادین چون هیچی از قطار نمیدونستم

مرسی عزیزم...عجله ندارم و به دو دلیل هواپیما رو نمیخوام اول که میترسم از سقوط!!!! دوم که توو فرودگاه ...

کوپه زنا و مردا سوا هست اگر بخوای شاید بتونی سه تخت دیگه رو اجاره کنی اگر مسافر دیگه ای نباشه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

منم معتاد به چایی هستم بخاطر همین گفتم حتی من فلاکس رو برمیداشتم میبردم از بوفه دوباره پرش کنن و چند ...

سلام عزیزم...ببخشید مزاحمتون میشم بازم...من باز برام سوال پیش اومد اگر میشه لطفا مرسییی...داخل کوپه ی قطار چند تا پریزبرق برای شارژ کردن گوشی موبایل هست؟ آخه من یکی از گوشیام مال سالها پیشه و در روز باید حدود دوازده ساعت توو شارژ باشه و این گوشی قدیمیم رو واسه یه سری کارام بهش نیاز دارم..خلاصه خواستم بدونم چند تا پریز برق توو کوپه ی قطار هست؟چون بقیه هم میخوان استفاده کنن