2777
2789
عنوان

به دادم برسین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودم الان نمیتونم برم،بایدیه چندروز بگذره از استرس میمیرم

نترس گلم هیچی نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چطور توی پریودی میتونین یه چیزی وارد واژنتون کنین؟ باور کن نوار بهداشتی خوبه... اون زائده هم اگه بعداز پریودت بود بررسیش کن

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
چطور توی پریودی میتونین یه چیزی وارد واژنتون کنین؟ باور کن نوار بهداشتی خوبه... اون زائده هم اگه بعد ...

من دیسک یا کاپ استفاده نکردم

ولی تامپون چرا

خیلی راحت و خوب بود 

همون لخته هست نترس

نه اولش یذره اب گرفتم روش نرفت بعد با دستمال کاغدی پاکش میکردم بعدبادستم کشیدم دیدم چسبیده به دیواره اش

اصلا دیده نمیشه ها،من بادستم بازکردم دیدم

زهرمار پریودی هام خونریزی هام شدید میشه ،این ماه اولم هس استفاده میکنم امروز دو روزه،یعنی ممکنه اون ...

نه عزیزم 

دوستم بعد از زایمان دومش یه چی انگار توپ اویزون بود نترس دکتر ترتیبش رو داد