2777
2789
عنوان

به دادم برسین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرمار پریودی هام خونریزی هام شدید میشه ،این ماه اولم هس استفاده میکنم امروز دو روزه،یعنی ممکنه اون ...

بعید میدونم ربطی ب کاپ داشته باسه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چطور توی پریودی میتونین یه چیزی وارد واژنتون کنین؟ باور کن نوار بهداشتی خوبه... اون زائده هم اگه بعد ...

خیلی بدخونریزی میکنم ،۲روزه کاپ رو میذارم راحتم،ولی نمیتونم به راحای بذارم،چندبار درمیارم دوباره میذارم،میگم نکنه اون اونطوری کرده

لوله ای مانندبود؟؟؟من اصلا بادستم چیزی مشخص نیس ،نگاکردم دیدم

اره ولی کوتاه اصلا نبود یه ۲ ۳ هفتع بود بعدم رفت چیزی نیست ولی اگه میخوای بعداز پریودت یه دکتر زنان برو

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
خیلی بدخونریزی میکنم ،۲روزه کاپ رو میذارم راحتم،ولی نمیتونم به راحای بذارم،چندبار درمیارم دوباره میذ ...

نه برای اون نیست 

احتمالا پولیپ ،آندومتریوز این چیزا باش بایر بری دکتر معاینه کنه

خیلی بدخونریزی میکنم ،۲روزه کاپ رو میذارم راحتم،ولی نمیتونم به راحای بذارم،چندبار درمیارم دوباره میذ ...

فکر نکنم بخاطر کاپ باشه... احتمالا بقایای پرده بکارت و این چیزاست

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند