2777
2789
اگه انتظارتون از چهره طرف کمتر بشه که مجبور نشن عمل کنن قطعا عشق پایدار تری تجربه میکنین و انتظارات ...

حالا من یه چیزی بگم از نظر من اصلا تقایون زیاد به چهره توجه نمیکنن همینکه قابل قبول باشه کافیه شما خانمها قکر میکنین برای اقایون بینی و ابرو و زاویه و گونه و....اصلا اهمیتی نداره فقط اون انرژی که داره مهمه همچنین اندام و استایلش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من یه چیزی بگم از نظر من اصلا تقایون زیاد به چهره توجه نمیکنن همینکه قابل قبول باشه کافیه شما خ ...

کلیسای زیادی دیدم میگفتن دختر پلنگ گند اخلاق یا دختر ساده مهربون همه گفتن پلنگ گند اخلاق

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

اگر نامزو کردی و عقد کردی

خانواده خودتو دیگ تشکیل دادی

انقدر دنبال مادر و پدر ندو 

بچسب به زندگی خودت وگرنه زهر میشه برات

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

درمورد سایت هم برادرانه بهت میگم

چون به نسبت قدیمی هستم

اینجا سایت عمومی هست و اگه برات مفید هست استفاده کن

من خودم خیلی چیزا یاد گرفتم

فقط حواست باشه صبور باش اگه توهین میکنن جواب نده عبور کن

چون ما اقایون اینجا محدودیت داریم و حتی بخاطر بحث ممکن تعلیق بشیم کمااینکه خودم شدم

🌱

آقا هستم

ولی درصد زیادی از خانمها حذب پسرای تنوع طلب میشن بهتره اول خانمها لاشی پسند نباشن که اقایون هم درست ...

اصلااااا دخترا از مردا آروم و جذاب و وفادار خوششون میاد نه آدمای تنوع طلب دخترا دنبال ارامشن 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اگر نامزو کردی و عقد کردیخانواده خودتو دیگ تشکیل دادیانقدر دنبال مادر و پدر ندو بچسب به زندگی خودت و ...

خب هرکس جایگاه خودشو داره شما خانمها هم با خانوادتون قطع رابطه میکنین؟