2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرت رابطه هم داری؟من جای شما بودم منتظر میموندم بچه هام بزرگتر بشن از ای و گل در بیان بعد ی تصم ...

اره عزیزم هفته ای یکبار،اگه حرف اون زن نباشه شوهرم باهام خوبه ولی وقتی در موردش حرف میزنم یا از بیرون میاد نراحتم اعصابش خورد میشه،ویجورایی میدونم عذاب وجدان پاره 

اگه رابطه نداشتن بچه هارواز قرعه کشی برنده شدن

اینم ی حرفیه😂

ن منظورم اینه رابطشون همچنان ادامه داره آخه میگه روزی دو سه ساعت میره پیشش من جای این خانم بودم فقط با همچین مردی همخونه بودم

کاری به طلاق ندارم اکه تونستی حتما یه راه درامدی واسه خودت داشته باش،واسه خودت ارزش قائل باش،یه چندساعتی وقت بزار،به خودت برس،اصلافکرکن شوهرنداری البته که خیلی درذداره خیلی هرچی بگی حق داری فقط به خاطرمریض نشدن خودت میگم

اره عزیزم هفته ای یکبار،اگه حرف اون زن نباشه شوهرم باهام خوبه ولی وقتی در موردش حرف میزنم یا از بیرو ...

نمیتونی شهرتو عوض کنی ؟؟؟

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

بمیرم برا دلت کاش بچه هات بزرگ بشن از این لجن راحت بشی مواظب باش مریضی جنسی نگیری خواهر اون زنیکه ی ...

نه فقط صیغه شوهرمه،چون شوهرم بدبین هم هست اگه بدونه پاشو کج میزاره واویلاس،من از خدا خواستم همونطور که شوهرم بهمن خیانت میکنه اون زن هم همین کارو در حق شوهرم بکنه که از چشمش بیوفتع

خیلی شرایط سختی داری عزیزم هرکسی دیگه هم جای شما بود همینطوری بود ولی بدون روزی که تصمیم گرفتی خوشحالی دلتو بهدهیچکس حتی شوهرت گره نزنی و جوری بدون همسرت شاد باشی و بی دلیل شاد باشی و محیط زندگی رو برای خودت و بچه هات شاد کنی هم شوهرت پشیمون میشه از کارش و هم اون خانم کارما پس میده(در صورتی که میدونستهدهمسررشما متاهلع)دیگه هیچوقت به روش نیار که محیط خونه براش کسل کننده تر نباشه و دعاهایی که برای افزایش مهر و محبت هس زیاذ بخون

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔