2777
2789
عنوان

کافه زدن همسر

369 بازدید | 21 پست

دوستان قضیه از این قراره همسر من ( که عقد هستیم) خیلی یهویی تصمیم گرفته تغییر شغل بده و بره کافه اجاره کنه بجای شغل فعلیش که عطر فروشی داره من خیلی باهاش مخالفت میکنم چون محیط کافه هارو دیدم که چجوریه میترسم همسرم درگیر حاشیه شه اما اصلا از تصمیمش کوتاه نمیاد و میگه اون حواشی برای ادمای مجرده نه متاهل لطفا میشه بگید چجوری منصرفش کنم و اینکه اگه کافه بزنه واقعا ممکنه درگیر حواشی نشه ؟!حس میکنم اگرم کافه رو بزنه باید کار و دانشگاه وتعطیل کنم برم پیشش که حواسم بهش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب مردها توی فکر یه لقمه نون هستن 

ب واسطه همین شغل احترام خاصی ب مشتریهاشون خواهند گذاشت 

اگه قبول کنی باید ظرفیتت بالا باشه ... اینکه بخوای بپایش یا بهش اعتماد نداشته باشی اوقات جفتتون تلخ میشه 

اگه شغل بهتری سراغ داری میتونی پیشنهاد بدی بهش

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

عزیزم کسی که واقعا قابل اعتماد و متعهد باشه نیازی به کنترل نداره 

شما اولویت زندگیت باید خودت باشی 

هرچی بیشتر سفت بگیری و محدودش کنی بدتره 

اگه کسی دنبال حواشی باشه همه جا حاشیه پیدا میکنه 

من نامزدم دستیار و منشی خانم داره ، ولی اصلااا حساسیت نشون نمیدم چون میدونم متعهده و نیازی به کنترل کردن من نداره 

و اولویت زندگیم خودمم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

فست فودی خیلی با کافه فرق داره اگه دقت کنین یعد یمدت همه تو کافه اشنا میشن و اکثرا هم نوجوون و حاشیه ...

نمیدونم ولی ادمایی هم هستن پاک هستن تو این محیط

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

ربطی نداره جامعه طوریه زن مرد همیشه همو میبینن چشمش پاک باشه نگران نباش

اره چیزی که تاحالا ازش ندیدم ولی خب محیط کافه هایی که دیدم خیلی بد بودن بعد خب ساعت کارشم میره بالاتر عطر فروشی رو ده میبست کافه ها تازه ساعت ده تا یازده اوج کارشونه