2777
2789
عنوان

انگیزه ندارم

93 بازدید | 7 پست

این قدر بی روحیه و بی انگیزم که بزور راه میرم. خوابیدن رو خیلی بیش تر از دنیای واقعی دوس دارم. تا حالا شده به این مرحله از زندگی برسید؟ همش شکست شکست هیچ دریچه ی امیدی به روت باز نباشه. چیکار میکنید تو همچین موقعیتی؟ این قدر بی حوصلم که حتی حوصله خودمم ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم

فقط خودم را توجیه میکنم،که همه شرایط مساوی ندارند، به یک اندازه باهوش نیستند وحتی خوش شانس

فقط باید به داشته هام راضی باشم،تلاشم را بکنم، شکست ها را مقدمه پیروزی آینده بدونم ،ولی کم نیارم

زندگی یک بازیه که هیچ وقت راضی ت نمیکنه.

همیشه دنبال بیشتر هستی، نمیفهمی که همین چیزهایی را که نمیبینی جزو داشته هات هستند، هر کدوم از قسمتهای بدنمون که سالمه و اگر دچار آسیب بشه تازه میفهمیم قبلا خوشبخت بودیم.

آرمانگرا نباشیم وگذشت کنیم وتلاش

در دوره ای از زندگی در دنیا هستیم که مثل قبل نیست، یعنی درصد بالایی از افراد دچار مشکلات متعدد شدند،

چون آگاهی و اطلاعات ما از اطراف باعث حس کمبود در ما شده

فقط در حال مقایسه هستیم

اما میتونیم با ضعیف تر از خودمون هم خودمون را مقایسه کنیم