2777
2789
عنوان

ورود مردان ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست
درسته منم اینطور فکر میکنم.. چون صاحبان خود برنامه گزینه مرد رو گذاشتن و صاحب اختیار هم اونا هستن مت ...

اگر میخواین تاپیکی رو بعدا بخونین میتونین ذخیرش کنین همین بالای تاپیک هست ذخیره کنین و تو داشبورد بعدا بخونین و میتونن درخواست دوستیرو رد کنن

اخه خود سایت گزینه مردان رو گذاشته و یعنی اجازه ساختن اکانت دارن.. نمیدونم مشکل اونطور زن و دختران چ ...

جواب منو بده چه کمکی بما میکنه حضورت؟یا چی قراره یاد بگیری اینجا؟مشکل ما اینه 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همیشه تقصیر اقایون نیس حتماا خانوما مقصرن؟

داخل سایت نه 

ولی خارج از سایت بله موافقم با حرفتون

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قوانینشانقدر زیاده که نمیشه خوند متاسفانه

توتاپیکای خصوصی زنانه حق شرکت کردن ونظرگذاشتن نداری حتی اگه توافرادآنلاین هم باشی تعلیق میشی وحق تگ کردن هیچ خانومی رونداری لطفابه کسی درخواستم نده همین

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

بعضی تاپیک ها ممنوعه ، مسائل مربوط به امور شخصی و جنسی خانم ها ممنوعه

یعنی حق خوندن اینطور تاپیکها و نداریم و نباید درونشون حتی 1 نظر بدیم و تخلفه.. یا نه برای مردان آزاده بدون حاشیه نظر بدند.. چون بلاخره من بعنوان ی پسر اینجا خیلی مسائل برای آیندم ضروریه بدونم و چه بهتر که جنس مخالف داره به درسترین حالت میگه و ی تجربه برای منه پسره که شبیه مردان و آقایون اونها نباشم و در آینده زندگیم لحاظ کنم خیلی چیزها یا کلا آدم نمیدونه با کلی سوال مواجهه میشه به یکباره.. ولی خیلی گارد الکی میگیرن اونم نه از روی حق و عدالت یا اینکه طرف تخلف کرده بلکه از ساده ترین بیان شخصیت مند رفتار کنی یسری واقعا شخصیت مریض و عقده ای جامعه کلا در تمام مجازیا رفتار میکنن متاسفانه و بحث تخلف نیست کلا میان عقده خالی کنن 

قوانین اینجا رو یه بار بخون. زیاد نیست. قسمت «قوانین کلی» مورد 10. در مورد حضور آقایون گفته.

من با درخواست دوستی مشکلی ندارم ولی اینجا درخواست دوستی رو بد میدونن. یه جور فحش ناموس میدونن =))

حالا بنا رو بذار بر صداقت و درستی این شخص.

اگر خلافش ثابت شد گیر بده اگه مقدوره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خب اینو باید از صاحب نی نی سایت بپرسی که صاحب اختیاره و ملک شخصی کاربرا و مردم نیست که صاحب اختیارش هم گزینه اکانت مردان گذاشته یعنی مردان حق دارن حضور داشته باشن و کاملا قانونیه

یعنی حق خوندن اینطور تاپیکها و نداریم و نباید درونشون حتی 1 نظر بدیم و تخلفه.. یا نه برای مردان آزاد ...

نه حتی بصورت آنلاین هم نباید باشی حتی اگر نظر هم ندی باز هم نباید تو اون تاپیک حضور داشته باشی، نی نی یار ببینه تعلیقت میکنه ، و این هم مسائلی هست که هیچوقت به دردت نمیخوره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اگر میخواین تاپیکی رو بعدا بخونین میتونین ذخیرش کنین همین بالای تاپیک هست ذخیره کنین و تو داشبورد بع ...

پس چرا جای رد کردن دوستی میان گزارش میدن به نی نی یار ها؟! 

اخه تخلف و ضد قوانین نیست فقش میتونن رد بزنن طبق قوانین پیش برن اما نمیکنن متاسفانه 

من دیگه سعی میکنم فقط آقایون صحبت کنم و نظر روی تاپیکاشون چون خیلی اینجا خصمانه نظر ميدند 

البته از شما کاربرا ممنونم که توضیح دادین 

خب اینو باید از صاحب نی نی سایت بپرسی که صاحب اختیاره و ملک شخصی کاربرا و مردم نیست که صاحب اختیارش ...

دیدی خودتم جوابی براش نداری؟نیومده درخواست دوستیم دادی پس زیاد موندگار نیستی..بصورت قانونی لغو کاربری میشی توسط همون صاحب اختیارا

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نه حتی بصورت آنلاین هم نباید باشی حتی اگر نظر هم ندی باز هم نباید تو اون تاپیک حضور داشته باشی، نی ن ...

خب من نمیدونستم تا الآن و از الآن رعایت میکنم 

ولی خود کاربرا میگن و اعتقاد دارن نباید حتی آنلاین بود یا خود نی نی یار ها و صاحب این سایت تعیین کرده چنین چیزی؟ 

پس چرا جای رد کردن دوستی میان گزارش میدن به نی نی یار ها؟! اخه تخلف و ضد قوانین نیست فقش میتونن رد ب ...

فکر میکنم در سایت درخواست دوستی به خانم ها تخلفه 

اما خب تفکرات و نوع رفتارها متفاوته 

خواهش میکنم 

موفق باشین

خب من نمیدونستم تا الآن و از الآن رعایت میکنم ولی خود کاربرا میگن و اعتقاد دارن نباید حتی آنلاین بود ...

قانون سایته ، اونجا بالای صفحه زیر تاپیکت سمت چپ زده افراد آنلاین، اونو بزنی نشون میده چه کسانی تو تاپیک آنلاین هستند از اونحا میشه فهمید کیا دارن میخونن تاپیکو، اونحا باشی گزارش بخوری تعلیق میشی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃