2777
2789
عنوان

ورود مردان ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست
دیدی خودتم جوابی براش نداری؟نیومده درخواست دوستیم دادی پس زیاد موندگار نیستی..بصورت قانونی لغو کاربر ...

نه... من درخواست دوستی اصلا به شما ندادم!!!

تعجب می‌کنم من تاپیک زدم پرسیدم و تازه فهمیدم این چه نوع عدالت برخورده!!! 

من تازه فهمیدم نباید درخواست دوستی داد و ممنوعه 

ولی بازم میگم به شما درخواست ندادم اصلا !!! 

مگر دستم اشتباه خورده که بازم فکر نمی‌کنم من فقط به 2 مرد درخواست دادم همجنس هام  نه جنس مخالف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعتاً سایت دوست داره تعداد کاربرهاش زیاد باشه ، ولی اینجا عموما خانوم هستن ممکنه مشکلاتی داشته باشن که دوست نداشته باشن آقایون ببینن

بعضی ها هم درخواست میدن درحالی که خیلی از خانوما متاهل هستن 

قوانین اینجا رو یه بار بخون. زیاد نیست. قسمت «قوانین کلی» مورد 10. در مورد حضور آقایون گفته.من با در ...

داداش اشکال نداره به خودت درخواست بدم.. دوس دارم دوستان مرد بیشتری داشته باشم... 

طبیعتاً سایت دوست داره تعداد کاربرهاش زیاد باشه ، ولی اینجا عموما خانوم هستن ممکنه مشکلاتی داشته باش ...

نه من هیچکاری دیگه با خانوما ندارم و نداشتم کلا و فقط مطالعه میکنم برای اطلاعات اجتماعی بیشتر فقط و به قوانین احترام میزارم

میبخشید متوجه نشدم؟!

داخل سایت هر اتفاقی بیوفته مقصر آقایون جلوه میدن 

ولی بیرون سایت تقریبا برعکسه حتی ما مردا مقصر باشیم خود زن ها میگن مقصر نبوده اون آقا .اینو مثال زدم .همیشه هم اینجوری نیست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قوانین اینجا رو یه بار بخون. زیاد نیست. قسمت «قوانین کلی» مورد 10. در مورد حضور آقایون گفته.من با در ...

من از وقتی یادمه شاید ۲۰ سال که چت میکنم رو ادلبستام همیشه تعصب داشتم .

نمیدونم ما دهه ۶۰ ها اینجوریم؟؟؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه... من درخواست دوستی اصلا به شما ندادم!!!تعجب می‌کنم من تاپیک زدم پرسیدم و تازه فهمیدم این چه نوع ...

منم نگفتم بمن دادی خودت نوشتی درخواست دادم به یکی گزارش زده

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

داخل سایت هر اتفاقی بیوفته مقصر آقایون جلوه میدن ولی بیرون سایت تقریبا برعکسه حتی ما مردا مقصر باشیم ...

دقیقا... ایول همینه اتفاقا کلا تحت هر شرایطی در قوانین سایت مرد دیگه اکانتش برگردونده نمیشه ولی زنان رو با اعتراض بر میگردونن حالت خصمانه فمنیست رو در ذهن میاره... 

داخل سایت هر اتفاقی بیوفته مقصر آقایون جلوه میدن ولی بیرون سایت تقریبا برعکسه حتی ما مردا مقصر باشیم ...

چون اینجا جمعشون جم هستش 😂 ولی بیرون قدرت اتحاد کلا اقتصاد سیاست کار و... دست اکثریت مردهاست و اگر زنی هم راه پیدا میکنه باز با حمایت قدرت مردهاست و قدرت اجتماعیشونم باز از پدر و شوهر تعمین میشه... وگرنه قشنگ اونجا هم روی واقعیت پشت پرده فمنیستی میشد بیشتر😁