2777
2789
عنوان

خاستگار از شهر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه دور سخته،بالاخره شرایطی پیش میاد که هر هفته نتونی این همه راه و بری و برگردی،موقع بارداری و زایمان و بچه دار شدن آدم خیلی نیاز پیدا میکنه به خانواده ش که کنارش باشن حالا خانواده همسر هرچقدرم عالی باشن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

دوستان اینم بگم که قرار بود با خانوادش صحبت کنه که بیایم شهر من زندگی کنه ولی چون شهر خودش خونه داره میگه نمیشه فروخت که. من میگم بیایم شهر من خونه کرایه کنیم مثل خیلیای دیگه 

شانه ات را دیر آوردی 

شماهم مورد داشتین؟

بله ما دوسالی باهم در ارتباط بودیم ،شهرشونم رفتم ،اخلاقی پسر خوبی بود غیر از خساست که شاید به خاطر این بود که وضع مالیش از ما پایینتر بود 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

راه دور سخته،بالاخره شرایطی پیش میاد که هر هفته نتونی این همه راه و بری و برگردی،موقع بارداری و زایم ...

الان که حامله م مامانم میاد خونم تا کف اشپزخونمم برام تمیز میکنه و غذاهای مورد علاقمو میپزه و من همش استراحت میکنم واقعا بهشته برام اون دو سه روز وقتی میره میشینم زار زار گریه میکنم

با مادرشوهرم تو یه ساختمانیم شاید بگم تو این دو سه ماه اخیر یبارم خونم نیومده 

مگه بگم ناهار یا شام بیا استدلالشم اینه میخام اذیت نشی

ولی یوقتا انقدر احتیاج دارم یکی کمکم کنه خونم همیشه شلخته میشه

شوهرمم کمک میکنه ولی اونم خسته کار هست و بالاخره مثل یه زن تر تمیزی نمیکنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

بستگی به روحیات خودت داره من با کشور غریب ازدواج کردم و خوشحالم اگه آدم وابسته ای به خانواده هستی سخ ...

درخاست دوستی بدم قبول میکنید چند تا سوال دارم ازتون 

شانه ات را دیر آوردی