2777
2789

همش ۲۰ سال سنمه

از اولش  تو زندگیم راحت نبودم

خیلی اذیت بودم تو زندگیم عجیب و غریب پیش می‌رفت

گرچه زندگیم آرزوی خیلی از دخترا بود ولی روحم اصلا راحت نبود 

فهمیدم جادو جنبل درست کردن ک راحت نباشم

الان چند وقته ازدواج کردم  

باردارم ۶ ماهمه تنها دارایی تو این زندگی 

من  محبت شوهرمه و  دوست دلشتن بینمونه وبچه ی شکممه

نه ماشین دارم نه خونه نه زندگی آنچنانی ک بگی ادما بخوان حسودی چیزای دیگه امو کنن

از اولشم ساده بودم و با ادما همیشه صاف و ساده و خوب بودم

چند وقته اتفاقات ماورایی  و خوابای بد و ترس شدید و حال بد روحی و سردی تو زندگیمون افتاده بود

یهویی طوری شدم ک نمیتونستم تحمل کنم  جایی ک شوهرم هست باشم 

طوری شدم ک عکس عروسیمونو جمع کردم فقط شوهرمو نبینم میگفتم منو ببرین خونه بابام میخوام طلاق بگیرم

طوری شدم ک کلا سازگار نبودم با همه حتی خونواده شوهدم و علکی گیر میدادم به همه چی

فقط داد میزدم طلاق میخوام همه چی هم یهویی شد 

خواب نداشتم خوابای بد جن  و جسد تو خواب ک بهم میگفتن هیچوقت ولت نمی‌کنیم 

سردی زندگیم و منی ک عاشق زندگی و شوهرم بودم افتضاح از زندگیم سرد و زده شدم و فقط میخواستم شوهرمو نبینم طوری ک شوهرم بختطرم ک اذیت نشم خواست بره خونه فامیل ک فقط نبینمش

شرایطم وخیم شد بیش از حد اصلا حتی میترسیدم بخوابم 

از طریق یه ادم کار بلد  موکل دار 

فهمیدم  ک از اولش تو زندگیم جادو شده بودم ک راحت نباشم

بعد ازدواجمم دو بار جادو کردن برام

یه بار  برای مشکلاتم ک تو زندگیم مشکل شه

یه بار برای طلاق گرفتنم از شوهرم تا بیان منو بگیرن بعد طلاق مث اینکه یکی از خواستگارای قدیم بوده ک من نمیشناسم هیچکدومو

و حتی از طریق این جادو ها نزدیک بود بچمو از دست بدم چون یه جن وارد شده بود ک بخواد باعث شه بچمو سقط کنم و حتی شاید هیچوقت باردار نشم... 

اگه تو ۷  ماهگیم میرفتم این جادو ها رو بچم اثر میذاشت و من بچمو از دست میدادم:)

بغض دارم من هیچوقت کار به هیچکس ندارم یه شهر رو اسمم قسم میخورن ک من اصلا آدم دخالت گر و شری نیستم

ولی ادما اینقدر باهام بد بودن ک حتی خواستن شوهر و بچمو ازم بگیرن خواستن عزیزامو ازم بگیرن

بچه ای ک تا این ۶ ماهگی با هزار درد و اذیت تحمل کردم ک فقط ببینمش

شوهری ک تنها دارایی از این زندگیه:)

خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته درسته خدامو شکر میکنم سر ۷ ماهگی نرسید و زود فهمیدم 

کلا زندگیمون نجات دادم

ولی خیلی ناراحتم 

من لایق این همه دشمنی و ظلم نبودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا و پرتا چیه با این عقلتون بچه نیارید حداقل😐

چی میگی 

مگه بودی تو زندگیم و دیدی چ سرم اومد یهویی 

مگه اتفاقات ماورایی ک برام پیش میاد سرت اومده ک درک کنی؟

توهین نکن 

اعتقاد نداری

منم نداشتم ولی سرم اومد 

اعقاد نداشتم تا زمانی ک سرم اومد و دیدم واقعا هست

تو فامیل ما این چیزا پره. به نظرم اعتقاد نداشته باشی انرژی منفیش هم سراغت نمیاد. چندسال پیش دیدم دختر عمم اومد تو اتاقم یه چیزی سوزوند. میخواستم جار بزنم همجا اولش ترسیدم ولی چون اعتقاد نداشتم دوروز بعد یادم رفت. هیچوقتم اتفاقی نیوفتاد. اینا همش انرژی منفیه. روح و روانتو پاک کن و به این جادو جنبلا فکر نکن 

تو فامیل ما این چیزا پره. به نظرم اعتقاد نداشته باشی انرژی منفیش هم سراغت نمیاد. چندسال پیش دیدم دخت ...

اصلا تا حالا هیچ بهش فک نکردم و اصلا نمیدونستم ک جادو شدم

ولی خیلی حالم بد شد خیلی زندگیم بد شد 

یهو فهمیدم از اونه یعنی طوری متوجه شدم از اونه ک‌با چندتا دعا این سنگینی خداروشکر از زندگیم محو شد ولی باز ناراحتم سر این موارد ک چرا واقعا یه آدم اینقدر باید بد باشه  

چی میگی مگه بودی تو زندگیم و دیدی چ سرم اومد یهویی مگه اتفاقات ماورایی ک برام پیش میاد سرت اومده ک د ...

بخدا همه کلی مشکلات دارن تو زندگیشون که اگه بیان بگن فکر میکنی طلسم سنگین زدن چون سنت پایین بهت میگم سمت این چیزا نرو ن بهش فکرکن نه دنبالش برو فقط چون باردار بودی ممکنه بخاطر هورمونات بوده باشه 

بخدا همه کلی مشکلات دارن تو زندگیشون که اگه بیان بگن فکر میکنی طلسم سنگین زدن چون سنت پایین بهت میگم ...

دقیقا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همش از فکرکردنه فکرای بدجادو رو بزار کنار همش دروغه سعی کن با خدا حرف بزنی اروم شی

همشون با چندتا دعا خداروشکر رفع شد حتی خواب بدم

ولی دلم گرفته ک چرا ادما اینقدر بدن

من فقط میخوام خدا باعث بشه اون آدمای یک نمیشناسم تقاصشو پس بدن همین

چی میگی مگه بودی تو زندگیم و دیدی چ سرم اومد یهویی مگه اتفاقات ماورایی ک برام پیش میاد سرت اومده ک د ...

واقعیت داره همه چی جادو جن

خود ما جن رو دیذیم مردم فقط بلدن حرف بزنن

بخدا همه کلی مشکلات دارن تو زندگیشون که اگه بیان بگن فکر میکنی طلسم سنگین زدن چون سنت پایین بهت میگم ...

من تا این ماه فک میکردم بخاطر بارداریه بخدا

ولی با یه دعای قرآنی حل شد 

من خواب هم نداشتم خوابای بد فک کن جسد پامو بگیره بگه هیچوقت ولت نمیکنم

یا...

یا حتی جن بیاد تو خواب خفت کنه بیدار بشم ببینم دست و پا وببینم بی حسه

میترسیدم حتی بخوابم

من تو عمرم نه اعتقاد داشتم نه سمتش رفتم ولی وقتی دیدم یه دعای قرآنی حالمو بهتر کرد. قطعا فهمیدم از اونه

من از اون آدم ک برام دعا نوشت مطمئنم اون حتی جاهای بدنم میدونست کجای بدنم خال هست در حالی ک اولین بار بود میدید منو