میدونم الان همه بهم خرده میگیرین شش ماه کارم شده گریه!ازوقتی یادم میادسرخداغرزدم که این شدواون شدمنتظرشدم یکی بیادمنوخوشبخت کنه!ازدواجم حماقت اولم بودوبعدازمدت کوتاهی اون ازبین رفت!بعدمثلاتحصیلکرده بودم افتادم توخط صحبت کردن وپام به رابطه بازشدبه خیال خودم کارم گناه نبودیعنی ساده وبدبخت بودم وزودباور!راهم کج شدواون نامردهم سواستفاده کردمفت ومجانی!نه علمی داشتم نه اطلاعی حالابماندکه دوسه باراین اشتباه تکرارشدومن به مشکل خوردم ولی بازم نفهمیدم مشکل ازچیه!امسال ویروس اچ پی وی به چشمم خوردومن علائم داشتم مثل لکه بینی تومعاینه زخم هم مشخص شد!رفتم پاپ اسمیرواچ پی وی دادم هردومنفی بودوپاپ متوسط التهاب داشتم!الان فقط میخوام خودکشی کنم فرصت شغلی وازدواج روازدست دادم!بخدامن آدم بی بندوباری نبودم شیطان برمن سوارشدو...کاش خداازم راضی بشه وبمیرم
عفونت که دارم قارچ ولی استرس نمیزاره خوب بشه زخم هم دارن
خب دیگه ازمایشت منفی بوده نگرانیو از خودت دور کن تا اروم شی برو دکتر دارو بده برا عفونتت کم کم علائمتم از بین میره نگران نباش اگه واقعا پشیمون باشی خدا هم میبخشه و بهت کمک میکنه
تو که میگی منفی شده یعنی چی مبتلا هستی یا نیستی خوب دوباره ازدواج کن
نمیدونم همش میگنم نکنه اشتباه شده!عزیزان من من قبل ازدواجم نمازشبم وصل نمازصبح بود!به خاطراخلاق رفتاری که داشتم ممتازشدم تومدرسه خدانکنه ادم توشرایطی قراربگیره
اگه اینطوریه هر کی هر اشتباهی میکنه خودش نبوده شیطان گولش زدهاون پسری هم که ازت سواستفاده کرد تقصیر ...
اونم میدونم خبرداشت ازاین مریضی ولی به روم نیووردمیدونم خودم تصمیم گرفتم!مگه من میگم کارم درست بوده!شش ماه تمام شبهاازساعت یک بیدارباشی وبزنی توسرط وگریه کنی!منم زمانی اصلاگمان نمیکردم دچاراین لغزشهابشم!دیگه شده من میگم تاحدخودکشی ام
کارم اشتباه بود!من تابه امسال ازاین مریضی خبرنداشتم یه ۵ سال پیشپاپ اسمیردادم هیچی نبود کلاسالم بود!ولی لکه بینی داشتم قبل وبعدوبین پریودی فکرمیکردم هورمونام بهم ریخته!میدونستم همچین بیماری هست مگه مرض داشتم واردرابطه بشم!