2777
2789
عنوان

مغزم قفل کرده واقعا امیدی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست
هست و کرداونجا گفت متوجه اشتباهم شدم میرم تمومش میکنم اومد خونه نظرش عوض شد دوباره

مشخصه خیلی سریع با یه حرف کوچیک تحت تاثیرقرارمیگیره 

خودش باید سرش به سنگ بخوره فعلا چشماش چیزیو نمیبینه 

🤍🐼🥥
فرستادیم ۳ جلسه رفت دیگه گفت نمیرم چون مشاورم مخالفت کرد

عجبا

پس بزارین سر خودش به سنگ بخوره

حمایت مالی رو قطع کنین بگین برو کار پیدا کن درآمد داشته باش خونه تونستی اجاره کنی ما خواستگاری میریم عروسیم میگیریم برات ولی اول تو ثابت کن که از پس خودت و دختر مردم برمیای

بعد یه مدت خودش خسته میشه

دختر خانمم یا بخاطره کمبود عاطفی اینطوره اشاره به پدرش نکردین، یا اونم بخاطره سن کم فک کرده ازدواج کنه قراره ملکه بشه و تاج بزارن رو سرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا داداشت خره مگه ینی نمیفهمه چقد بی لول هستن ک خودشون و دارن پاره میکنن ؟؟؟؟

با زبون خودش بهش میگه مامانم به من پول میده تو هربار میای انقد غذا و دسر سفارش میدی هر روز هر روز پولم تموم میشه حرف میشنوم خونتون غذا ندارین بخوری یبارم که شده

این دختر از روووووو نمیره اینم نمیفهمه 

من به دختره گفتم تو ماشین ما سوار میشی هیچ دوستاتم سوار میکنی مگه تاکسیه هر روز اینور برم اونور برم 

خونه فروختیم براش کارگاه باز کردیم کار کنه سرکار نمیره از دست این دختره فقط ما هرماه براش اجاره کارگاهو میدیم ۲۵تومن 

مشخصه خیلی سریع با یه حرف کوچیک تحت تاثیرقرارمیگیره خودش باید سرش به سنگ بخوره فعلا چشماش چیزیو نمیب ...

سر اون به سنگ نمیخوره که اخه چون هیچی برای از دست دادن نداره

سر ما به سنگ میخوره که تاوانش از جیب ما هست

سر اون به سنگ نمیخوره که اخه چون هیچی برای از دست دادن ندارهسر ما به سنگ میخوره که تاوانش از جیب ما ...

حمایت مالی نکنید 

بگید کسی که میخواد زندگی بچرخونه باید پول دراوردنم بلد باشه جزئی از زندگیه برو خودت کارکن پول دربیار

🤍🐼🥥
عجباپس بزارین سر خودش به سنگ بخورهحمایت مالی رو قطع کنین بگین برو کار پیدا کن درآمد داشته باش خونه ت ...

گفتیم ولی خب زورمون نمیرسه مدام مادرمو تهدید میکنه امروز هل داد خورد زمین 

من روم نمیشد به شوهرم اینارو بگم ولی دیگه میفهمه و با زور ازش باید بگیریم یه مدت بزاریمش زیر بار زندگی آدم شه 

ولی مادرم دلش میسوزه 

مادرم براش کارگاه باز کرده ماشین خریده تازه میخواد سربازیشم بخره هی میگه نفرستیمش سربازی

حمایت مالی نکنید بگید کسی که میخواد زندگی بچرخونه باید پول دراوردنم بلد باشه جزئی از زندگیه برو خودت ...

والا انقد گفتیم میاد بزور کارت مامانمو میگیره سوییچ ماشینو برمیداره میره 

والا انقد گفتیم میاد بزور کارت مامانمو میگیره سوییچ ماشینو برمیداره میره

بنظرم یه مدت یا شما پیش مادرتون بمونید یا مادرتونو ببرید خونه خودتون چون خطرناکه ممکنه بلایی سرش بیاره 

رمز کارتارو هم عوض کنید 

🤍🐼🥥
گفتیم ولی خب زورمون نمیرسه مدام مادرمو تهدید میکنه امروز هل داد خورد زمین من روم نمیشد به شوهرم اینا ...

این دلسوزی نیست

بعضی خانواده ها با محبت و حمایت افراطی یه بچه بی دست و پا بار میارن

بره سربازی خودش بره کار کنه چه نیازی داره ماشین زیر پایش باشه مگه همه هم سن و سالاش دارن؟ گاها تو مواقعی که ضروریه استفاده کنه، کار و مادرت بالا سرش باید می‌بود و این بعنوان یه نیرو اونجا کار میکرد تا زمانیکه صلاحیت چرخوندن کارو پیدا کنه

الانم با دلسوزی درست نمیشه یه جاها رها کنین خطا کنه زمین بخوره زخمی بشه خودش بلندشه بعدش، الآنم راهنمایی کردین این خانم مناسب شما نیست دلایلم گفتین وقتی نمی‌پذیره بهتره تجربه کنه

باید ببرمش ولی خب ابروم پیش شوهرم میره

چرا اینجوری فکر میکنی عزیزم 

زن و شوهر که باهم این حرفارو ندارن 

مشکل شما مشکل اونم هست ربطی به ابرو نداره 

اگه از الان جلو برادرتونو نگیرین یه موقع خدایی نکرده خودشو بدبخت میکنه 

🤍🐼🥥
این دلسوزی نیستبعضی خانواده ها با محبت و حمایت افراطی یه بچه بی دست و پا بار میارنبره سربازی خودش بر ...

کارش مردونس مامانم نمیتونه بالا سرش بره 

بله درسته خیلی بی دست و پاس

دوستاش ماشین دارن ۲تاشون اینم بزور ماشین مامانمو برمیداره 

ولی خب از فردا باید تمام اختیاراتشو بگیریم یکم سختی بکشه

چرا اینجوری فکر میکنی عزیزم زن و شوهر که باهم این حرفارو ندارن مشکل شما مشکل اونم هست ربطی به ابرو ن ...

نمیخواستم شوهرم بدونه همسن یه برادرم آنقدر بیشعوره دست رو مادر خواهرش بلند کنه 

کارش مردونس مامانم نمیتونه بالا سرش بره بله درسته خیلی بی دست و پاسدوستاش ماشین دارن ۲تاشون اینم بزو ...

نه که بگین دیگه این حق و نداری و از خونه برو و...

اینطوری ممکنه بیراه بره و به خودش آسیب بزنه بگین موقت ازت میگیریم تا خودت ببینی میتونی از پس زندگی بربیای هروقت به نقطه ای رسیدی که بتونی سرد و گرم و تحمل کنی و دم نزنی اونوقت اماده ای و همه چی بهت برمیگرده، و حتما بابت رفتار دختره بگو باید بابت حرفایی زشتی که زده و پیاماش عذرخواهی کنه و تغییر بده اگر میخواد عضو خانواده ما بشه و جلسات مشاوره رو حتما باید برین

چون خط و نشون کشیده شماهم شرط و شروط بزارین و خط و نشون بکشین اما در کنارش امیدواری و حمایتتونم نشون بدین

نه که بگین دیگه این حق و نداری و از خونه برو و...اینطوری ممکنه بیراه بره و به خودش آسیب بزنه بگین مو ...

اینارو قبلا امتحان کردیم هی گفتیم با منطق مشاور ولی با زور جواب داد

شوهرم صبح میاد میبینه دیگه اونم عصبی میشه 

حالا بابام و شوهرم شاید جمع کردنش نمیدونم