2777
2789
عنوان

مغزم قفل کرده واقعا امیدی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست
بعد پیادشون کرده و مارو اورده خونه تهدید میکنه که میسوزنم میکشم منم دیگه پاشدم گفتم بزن ببینم تو انق ...

اشتباه کردی تهدید الکی کردی 

یا باید واقعا ماشین و مغازه رو ازش میگرفتید و عواقبش هم میپذیرفتید یا اصلا به زبون نمیاوردید

جالب اینجاست این دختر و مادرش هنوز پافشاری می‌کنن بعد این قضایا با ما وصلت کنن 

بعد بدترین فحشا توهینا تهدیدا که ای میام جلو درتون ابروریزی ای میام موهاتو میکنم ای شمارتو پخش میکنم و...

توهینا بکنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزگارمون سیاه شده رسما این وه بلاییه اخه افتاده به جون ما 

بدتر از اون میترسم مادرمو تنها بزارم برم این ۲تا بلایی سرش بیارن 

تو رو خدا راه چاره ای بلدین بگین چطوری خلاص شیم از این بلا

جدا از هر چیزی خوب آدما باهم فرق داره شاید اون دختر از نظر شما خوب نباشه ولی برای برادرتون مناسب و خ ...

خب ما ۲ ساله میشناسیمش بشدت اهل سواستفادس تو سن زیر ۱۸ سال صورتش ژل و فیلر کرده با پول ما انقدر سر کاشت ناخن مژه ژل با برادرم دعوا کرده که بزن کارتم از چشممون افتاده 

ما خونوادشم نادیده بگیریم توهیناش واقعا قابل قبول نیست یا مثلا امروز به من پیام داده مخالفت کنید قراره کتک بخوری 

ای بابا هر خانواده ای یه بچه نفهم داره که زندگی رو برا بقیه اعضا زهر میکنه اه خودمونم ی عذاب اینجوری ...

خسته شدم واقعا من هیچوقت فکر نمیکردم یه همچین اتفاقی اونم تو این سنش بیفته اخه پسر ۲۰ ۲۱ ساله مگه میفهمه زندگی چطوری میچرخه که زن بگیره این ۳۰ سالش بشه معیاراش زمین تا اسمون فرق میکنه

واقعا ۲۱ سال برای ازدواج حتی دختر خیلی کمه حالا پسر که بماند به نظرم برید خانواده دختر رو ببینید و ب ...

اینکارو بکنیم دیگه ولمون نمیکنن بهشون میگیم ما نمیخوایم با شما وصلت کنیم یکم بعدش زنگ میزنن بیا خواستگاری دخترم 

اشتباه کردی تهدید الکی کردی یا باید واقعا ماشین و مغازه رو ازش میگرفتید و عواقبش هم میپذیرفتید یا اص ...

نه جدی گفتم الکی نبود 

فقط مادرم خوب نیست همسرم بیاد دیگه مطعنم دعواشون میشه و جلوش وایمیسه منم میگیرم هرچی در اختیارش گذاشتم