2777
2789
عنوان

فردا با ششمین آدم میرم سرقرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 65 پست
حالا چه عجله ای داری ، بابات واسه داداش فقط بابا بود ؟ بابا تو نبود ؟

اون موقع ک بابام زنده بود برای داداشم بابا نبود ی بار نبردش حموم ی بار نگفت گناه داره برم براش تخت بخرم رو زمین نمیتونه دراز بکشه من رفتم برای بابام تخت و ویلچر خریدم 

ی بار درست حسابی ب بابام غذا نداد قاشق رو پر می‌کرد تند تند میگفت بخور بخور 

الان شده بابای داداشم؟ الان شده عزیزکرده داداشم ؟

من بخاطر فوت بابام موهام سفید شد ولی من مگه آدم نیستم؟

منم نگفتم الان عقد کنم حداقل آشنا شون ک گناه نیست هست؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهی طول کشید تا عقد بستیم چند باری همو دیدیم اونم بیرون با حضور مادرم و مادرش🤣

خوبه دیگه تنهایی نرفتین 

مشاوره قبل ازدواجم رفتین؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
حتما ب صلاحت نبوده عزیزم بسپار به خدا خودش بهترینها رو پیش روت میذارهبابت فوت پدرتون هم تسلیت میگم ر ...

ممنونم خدا اموات شمارو هم بیامرزه🌹

ماهم دل بستیم ب حکمت خدا 

عزیزم توی این شبهای عزیز برات دعا میکنم سرنوشتت از این به بعد بدون سختی باشه و بهترین اتفاق ها رو تجربه کنی و با همه‌ی وجودت عشق و خوشبختی و آسایش رو احساس کنی و توی آینده‌ی خیلی نزدیک توی خونه قشنگتون به همسرت که خوابیده و فرزند کوچولوت هم کنارش خوابش برده نگاه کنی و از ته دلت خدا رو شکر کنی،

نمیدونم اهل نماز هستی یا نه، ولی اگه هستی ازت میخوام توی یکی از اون لحظه‌های خوشبختیت پاشی و دو رکعت نماز شکر بخونی که خدا از سختی ها گذرت داد، 

مطمئنم به زودی اون روزا رو می‌بینی، هرچی خیره فردا برات همون بشه،

گوشه‌ی دعا کردنات برای منم دعا کن لطفا 🙏🏼🤍

من همین امروز هم دوباره گریه کردم فقط عادت میکنی اما من خواهر بزرگترم خواهر و برادر کوچیک دارم به خا ...

چقد دردناک خدا بهت خیلی خیلی صبر بده 

کاش پدر و مادرا تا زمان سر و سامون گرفتن بچه هاشون جایی نرن💔

عزیزم توی این شبهای عزیز برات دعا میکنم سرنوشتت از این به بعد بدون سختی باشه و بهترین اتفاق ها رو تج ...

چقد کامنتت پر از حس خوب و آرامشه 

لذت بردم چن بار خوندمش 

خدا بیشتر کنه آدمایی مثل تورو

چشم حتما برات دعا میکنم

نه تنها نبودیم هیچوقت... نه مشاوره نرفتیم

راضی هستی از ازدواجت؟

بنظرت دو ماه شناخت کافی بود؟

قبلن دخترا ناز میکردن الان پسرا ناز میکنن برا دخترا الکی بخونمشون دختره پاکه دختر پاکم بهشون میوفته ...

😂😅هعییی 

عزیزم آرامش آرزو میکنم واسه قلب و روح قشنگت 🤍❤️

قربون محبت شما برم حضور خدا رو با وجود آدمای مهربونی مثل شما حس میکنم شانس منم از دوست داشتن انقد بوده لطفا برام دعا کنید