2777
2789
عنوان

فردا با ششمین آدم میرم سرقرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 65 پست
چقد دردناک خدا بهت خیلی خیلی صبر بده کاش پدر و مادرا تا زمان سر و سامون گرفتن بچه هاشون جایی نرن💔

مرسی مهربونم دقیقا اما هرکسی سرنوشتی داره کی از فردای خودش خبر داره من با این جمله ادامه دادم توام نگران نباش سر و زبونت طرز بیانت که دارم میبینم خیلی خوبه خانم هم هستی مهربون و فهمیده هم هستی خوش اخلاقم و خیلی چیزای دیگه که تا صبح بگم تموم نمیشه😂⁦❤️⁩ مطمئنم اونم جذب میشه فردا منتظر خبر خوبت هستیم

راضی هستی از ازدواجت؟بنظرت دو ماه شناخت کافی بود؟

اره خداروشکر شوهرم مرد خوبیه... بعضی وقتا حرکتا سمی میزد دارم ادبش میکنم 😆 ولی در کل خوبیاش بیشتر از بدیاشه.. اره به نظر من کافیه البته ما همسایه بودیم ولی همو ندیده بودیم... برای تحقیق دو سوته امارش در اورد بابام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مهربونم دقیقا اما هرکسی سرنوشتی داره کی از فردای خودش خبر داره من با این جمله ادامه دادم توام ن ...

قربونت برم چقده خانومی اخه 

خدا ب هردوی ما و بقیه کسایی ک پدر و مادرشونو از دست دادن صبر بده 

چشم فردا ریپلای میکنم  نتیجه رو میگم😅

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اره خداروشکر شوهرم مرد خوبیه... بعضی وقتا حرکتا سمی میزد دارم ادبش میکنم 😆 ولی در کل خوبیاش بیشتر ا ...

خوبه خداروشکر ک از همسرت راضی هستی 

انشاالله همیشه راضی باشی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
قربونت برم چقده خانومی اخه خدا ب هردوی ما و بقیه کسایی ک پدر و مادرشونو از دست دادن صبر بده چشم فردا ...

قربونت برم خانومی از خودته

ایشالله خدا خودش غم داده صبرشم ممیده مطمئن باش ما قوی بودیم که خدا مارو تو این موقعیت گذاشته

فردا همین شکلی باهاش حرف بزن مهربونیتو تو چشششش کننننن بهتر تو میخواد پیدا کنه

نگفتی بات قهررر میکنم😭😂⁦❤️⁩من برای توام نانازی شدم الان😂(جدا از شوخی خیلی زود قهر میکنم)

قربون محبت شما برم حضور خدا رو با وجود آدمای مهربونی مثل شما حس میکنم شانس منم از دوست داشتن انقد بو ...

نه این حرفو نزن شانسم این بوده و فلان، اول از همه از خدا میخوام به دلت صبر بده و روح مادرت در آرامش باشه انشالله،

دوم اینکه بهت یادآوری کنم هنوز اوله اوله اول زندگیته و کلی روزهای خوب و قشنگ توی راه داری، ولی به عنوان خواهری که ده سال ازت بزرگتره بهت میگم درسته که کلی راه و وقت پیش روته، ولی این روزا انقدرررر زود میگذرن که باورت نمیشه، بیست و سه سالگی برای من انگار پارسال بود، باور کن اغراق نمیکنم، 

با چشم باز و دید باز به فرصت ها نگاه کن،

وقتتو صرف کسی که فهمیدی آینده‌ای باهاش نداری نکن،

راه زندگیتو پیدا کن، شاید کلیشه‌ای باشه ولی هدف داشته باش، هدف به زندگیت جون میده، هر هدفی تحصیل، باز کردن یه بوتیک موفق، یادگیری خیاطی یا نقاشی یا هرچی که بهش علاقه داری، مهاجرت، هرچی هرچی... هدف باعث میشه اگه خدای نکرده زندگی چند روزی روی سختشو بهت نشون داد بتونی دووم بیاری و برای هدفتم شده برای زندگی بجنگی و امیدوار بمونی 🌱

قربونت برم خانومی از خودتهایشالله خدا خودش غم داده صبرشم ممیده مطمئن باش ما قوی بودیم که خدا مارو تو ...

اره انشاالله 

منم قهر قهرو ام اتفاقا 😂😂.

ن گلم یادم میمونه تورو

خوبه خداروشکر ک از همسرت راضی هستی انشاالله همیشه راضی باشی

فدات عزیزم انشالله ی بخت خوبم نسیب شما.. ولی دوران خوبیه این اشنا شدنو خواستگار دیدن ی لحظه دلم خواست برمیگشتم به دوران مجردیم😅

فدات عزیزم انشالله ی بخت خوبم نسیب شما.. ولی دوران خوبیه این اشنا شدنو خواستگار دیدن ی لحظه دلم خواس ...

ن بابا خیلی دوران سمی هست خسته شدم انقد رفتم سرقرار 

با تک تک خیابونای شهر خاطره دارم😂

نه این حرفو نزن شانسم این بوده و فلان، اول از همه از خدا میخوام به دلت صبر بده و روح مادرت در آرامش ...

چشم قربونت برم 

مرسی از وقتی که گذاشتی

تک تک جملاتتو با دقت خوندم

باعث افتخارمه خواهری مثل شما داشته باشم انقد آگاه صبور و خوش بیان

تا اینجا با توکل کردن به خاطر خانوادم ادامه دادم بعد از این هم ادامه میدم

طبق حرف شما چندین ماه بعد متوجه شدم ارزش بیشتری داشتم حرفم بیشتر خریداره احساسات بیشتری دارم فهمیدم که با آدم خیانت کار تا کجا میخواستم ادامه بدم

خیلی دوستون دارممممم❤️😘😍

ن بابا خیلی دوران سمی هست خسته شدم انقد رفتم سرقرار با تک تک خیابونای شهر خاطره دارم😂

بخدا خیلی خوبه... اماده میشی میری سر قرار ادم جدید حرفای جدید به به😂 کاش من جات بودم اینجور شرایطی رو دوس دارم..  چند سالته

بخدا خیلی خوبه... اماده میشی میری سر قرار ادم جدید حرفای جدید به به😂 کاش من جات بودم اینجور شرایطی ...

۲۲ سالمه 

چن بار رفتی سرقرار تا بالاخره با شوهرت ازدواج کردی 

چشم قربونت برم مرسی از وقتی که گذاشتیتک تک جملاتتو با دقت خوندمباعث افتخارمه خواهری مثل شما داشته با ...

چشمت بی بلا

ممنون از تو که حوصله به خرج دادی و خوندی

در پناه خدا باشی خواهر گلم ❤️

دوست داشتنت متقابله عزیزم ☺️❤️

موفق و سربلند باشی انشالله همیشه

التماس دعا 💚

۲۲ سالمه چن بار رفتی سرقرار تا بالاخره با شوهرت ازدواج کردی

من نوزده سالگی با همین شوهرم ازدواج کردم... قبلشم زیاد خواستگاری نداشتم یکیو رفتم سر قرار با مادرم یارو هم با خواهرش اومد خواهرش میگفت این هر کسیو نمیپسنده فلان اتفاقا یارو چقد خوشش اومد ازم 😆 ولی بابام گفت نه سنش بالایع... چهارده سالی ازم بزرگتر بود 😐 ولی خب پولداری بود پدرم پول رو فدای سن کرد😆 ی خواستگار دیگه داشتم قوم بود یارو داغون زشت پدرم گفت نه خانوادش خسیسن... یارو رو چند روز پیش دیدم دگر چیز خفنی شده بود پلیس هم شده بود😐شانسو باش فق.. ی دوتا خواستگار دیگم داشتم از بس داغون بودن اسم خواستگار رو روشون نمیذارم😂