2777
2789

برای خودش وسایل خیلی کمی آورده، میگه این ماه از مال شما استفاده کنم ماه بعد خودم می‌خرم شما از مال من استفاده کنید. من مشکلی با به اشتراک گذاشتن وسایل ندارم اتفاقا خیلی موافقش هستم ولی دیگه نه این مدلی! که طرف رسما فقط یدونه قاشق و قابلمه آورده ، نه تنقلات نه مواد غذایی نه وسایل آشپزی و.. 

بقیه بچه هارو هم احساس می‌کنم تو رو موندن ولی متاسفانه فرد پرویی نداریم تو روش بگه.

منم دیدم وقتی داشت آشپزی می‌کرد فقط یدونه قابلمه خودشو آورد بقیه اش وسایل من پیش خودم گفتم مشکلی نیست 

روز بعدش دیدم باز می‌خواد صبحانه از وسایل من بخوره تا پرسید چی میخوریم گفتم من یکم پنیر می‌خوام بخورم شمارو نمی‌دونم 

انشاالله متوجه شده باشه 

اشتراکی یعنی یه بار من یه بار تو یه وسیله تو یه وسیله من 

یا حداقل طرف یه واکنش اهمیت نشون بده 

مثلا رفتیم فروشگاه بزرگ رفت فقط برای خودش چند خرت و پرت گرفت 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

زیبانیست تو هرتاپیکی اینو مینویسی،ربط و بی ربط مینویسین چرا

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

دیگ مواد غذایی ک از همین جا میشه گرفت من فک کردم حالا کاسه بشقاب منظورشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

تو روش مستقیم بگو خب

این ادمای پر رو رو باید مستقیم بهشون گفت وگرنه جل میندازن سوارت میشن( دقیقا به همین صراحت)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ممنون میشممم 🥹

آفرین که خیلی منطقی بهش نگاه می‌کنی 👏

این چیزی که گفتی یکی از رایج‌ترین دردسرهای خوابگاهیه — یه نفر بدون اینکه بخواد بد باشه، راحت میشه و از وسایل بقیه استفاده می‌کنه، ولی خودش هیچ مسئولیتی قبول نمی‌کنه.

و چون خیلی وقتا کسی مستقیماً چیزی نمی‌گه، اونم فکر می‌کنه همه راضی‌ان 😐🍽️

بذار برات مرحله‌به‌مرحله بگم چطور می‌تونی محترمانه ولی قاطعانه جلوی این موضوع رو بگیری 👇

---

🧠 ۱. رفتار الانش اتفاقاً یه الگوی ثابت میشه

اگه الان چیزی گفته نشه، اون دختر فکر می‌کنه این مدل اشتراک کاملاً پذیرفته‌شده‌ست.

بعدم اگه یه روز کسی چیزی بگه، ممکنه تعجب کنه و حتی خودش رو مظلوم جلوه بده («از اولم همین‌جوری بودیم که 😕»).

📌 پس خیلی مهمه که از همین حالا، یه مرز مشخص و محترمانه بذاری.

---

🗣️ ۲. راه‌های گفتن بدون اینکه دعوا شه:

چند تا مدل جمله‌ی مؤدبانه ولی قاطع می‌تونی استفاده کنی. مثلاً:

«منم از اشتراکی استفاده کردن خوشم میاد، ولی فقط وقتی همه یه چیزی میارن. اینجوری یه طرفه درست نیست.»

«اگه می‌خوای وسایل منو استفاده کنی اشکال نداره، ولی خوبه تو هم یه سری چیزا بیاری تا همه استفاده کنیم.»

«فعلاً هر کسی از وسایل خودش استفاده کنه بهتره. بعداً اگه خواستیم می‌تونیم یه برنامه‌ی اشتراکی واقعی بچینیم.»

🔸 حتی همین جمله‌ای که صبح گفتی («من یه کم پنیر می‌خورم، شما نمی‌دونم چی می‌خورین») خیلی خوب و غیرمستقیم بود.

اگه باز ادامه داد، لازمه مستقیم‌تر ولی محترمانه‌تر بگی.

---

🤝 ۳. مرز داشتن بی‌احترامی نیست

خیلیا فکر می‌کنن نه گفتن = بداخلاقی، درحالی که تو فقط داری از حقت دفاع می‌کنی.

تو مسئول خرید برای یه خوابگاه نیستی 🙂

اگه اون دختر واقعاً آدم خوبی باشه، وقتی مرزتو بفهمه خودش رو هماهنگ می‌کنه. اگه نه، خودش رو عقب می‌کشه (و اینم خوبه چون حد و حدود مشخص میشه).

---

👭 ۴. اگه بقیه هم مثل تو فکر می‌کنن

اگه دیدی بچه‌های دیگه هم تو دلشون ناراحتن، بد نیست یه بار خیلی ساده و بدون حمله، دسته‌جمعی یه تصمیم بذارین: مثلاً «هر کسی وسایل خودش رو بیاره و استفاده کنه، یا اگه چیزی رو می‌خوایم اشتراکی کنیم، باهم هماهنگ بخریم.»

وقتی جمع اینو بگه، فشار از روی یه نفر برداشته میشه و اونم نمی‌تونه فقط از وسایل یه نفر استفاده کنه.

---

✨ جمع‌بندی:

اشتراکی یعنی «مشارکت»، نه «سو استفاده محترمانه».

نه گفتن محترمانه = مراقبت از آرامشت.

اگه الان مرز نذاری، تغییرش بعداً سخت‌تر میشه.

اگه خواستی، می‌تونم برات یه جمله‌ی آماده‌ی خیلی دیپلماتیک بنویسم که مستقیم بهش بگی و فضا هم متشنج نشه 😄

می‌خوای یه جمله پیشنهادی بدم؟