2777
2789

داداشم حالا بعد از سالها با ای وی آف کلی خرج کردن با خواست خدا سه تا بچه بیارن حالا یکی از خالهام دیر ازدواج کرده حامله نمیشد پارسال از پرورشگاه ی پسر ۸،۹ ساله آوردن این پسره هم خیلی شیطونه اذیتشون می‌کنه از دستش کلافه هستن خلاصه حالا ی گروه فامیلی داریم خالمم داخلشه بحث بچهای داداشم شد که میگفتن مبارک باشه و خیلی سخته سه تا بچه و اینا من گفتم چ سختی خدا کمک می‌کنه ماهم کمک میکنیم بزرگ میشن بعد یدفعه خالم برگشت گفت حالا فلانی (زنداداشم) بچهارو میده دست شماها (منو خواهرم) فکر که نمیکنم شما فقط میتونین تو کاره خونه کمکش کنید و نهار و شام بپزید

واقعا چرا باید همچین حرفی بزنه من خیلی حسه خوبی از حرفش نگرفتم احساس میکنم از روی حسادت این حرفو زده چون خودش حامله نشده داداشم که بچهای خودشو بدنیا آورده حسودی می‌کنه 

نظر شما چیه؟؟؟

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...!                                         میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊️

ولش کن اصلا حرفهای دیگران برات  بی اهمیت باشه 

شماوخواهراتون هوای زن دا اش وبچه هاشو داشته باشید تا دیگه حرفی واسه گفتن نداشته باشن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این حرف بوی حسادت و کنایه نمیاد واقعا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ولش کن اصلا حرفهای دیگران برات بی اهمیت باشه شماوخواهراتون هوای زن دا اش وبچه هاشو داشته باشید تا د ...

آره دقیقا اتفاقا خوده داداشم زنداداشم گفتم ما مشکلی نداریم شما هم بیاین کمکمون بچها رو بگیرین مام هواشو داریم نمی‌دونم چرا یدفه این حرفو زد حالا اگه ما بودیم اینجوری می‌گفتیم کلی بهمون میپریدن

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...!                                         میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊️

راس گفته دیگه مادر ب بچها برسه شما هم درکنارش تمیزی خونه ‌و غذاالبته بستگی ب عروستون داره از الان به ...

بدنیا اومدن و چون کوچیکن تو بیمارستان تحت نظرن

خب ما حتما تو کار خونه کمک میکنیم ولی خالم منظورش این بوده بچه هارو اصلن دستتون نمیده خب چرا نباید بده مگه عمه اش نیستیم دلیلی نداره نده

از این حرف بوی حسادت و کنایه نمیاد واقعا

خوب منظورش چی بوده ازین حرف که بچه هارو دسته شماها نمیده :/؟

آره دقیقا اتفاقا خوده داداشم زنداداشم گفتم ما مشکلی نداریم شما هم بیاین کمکمون بچها رو بگیرین مام هو ...

من یه مادر شوهرم وقتی عروس اوردیم همه حتی خواهرام خط ونشون میکشیدن که من بد اخلاقم وعروس فراری میدم 😡

ولی من طوری رفتار کردم وهوای عروسمو دارم که همه شون انگشت به دهن موندن 😉

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

میخواسته بگه بهتون اعتماد نداره 

من یه مادر شوهرم وقتی عروس اوردیم همه حتی خواهرام خط ونشون میکشیدن که من بد اخلاقم وعروس فراری میدم ...

چ خوب

درسته مردم کلا حرف زیاد میزنم نباید اهمیت داد 

میخواسته بگه بهتون اعتماد نداره

نه داداشم اینا سالهاس پیشمون زندگی میکنن اوکیم

چ خوبدرسته مردم کلا حرف زیاد میزنم نباید اهمیت داد

عزیزم گاهی حرف دیگران باید برامون تلنگری بشه برای خوب بودنمون  

شماهم از این حرف خاله جونت درس بگیر و تو کارها به عروستون کمک کن وکوتاهی نکنید اونوقته که روسیاهی برای زغال میمونه

نه داداشم اینا سالهاس پیشمون زندگی میکنن اوکیم

از حسودی خواسته یه چیزی بگه حرفش براتون بی اهمیت باشه

تقریبا درست گفته.یکی از کاربرا هم گفتن.در اصل بقیه توی کارای خونه کمک میکنن که مادر به بچه هاش برسه.خصوصا وقتی نوزادن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫