2777
2789
عنوان

بیاید ببینید این موی گربه هس❓

174 بازدید | 24 پست

نماز خوندم الان دیدن این به شلوارم بود

میگم شاید احتمال داره وقتی رو بند رخت تو حیاط بودی گربه کنار دیوار میرفته موهاش افتاده روش... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهشا این سوالا رو نپرسید فقط بگید موی گربه هس یا نه

فقط ی سوال ساده بود 

میتونه موی گربه باشه میتونه هم نباشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مو، آب دهان، ادرار و... حیوانات حرام گوشت که خوردن گوشتشون لال نیست نباید به لباس نماز گزار باشه

دختر خواهرم گربه داره گربه ها همش تو خونه ان ولی باباش نماز میخونه 

اون گربه ها رو خونه ما هم میاره تو خونه مام مامانم نماز میخونه 

ینی نمازاشون قبول نی؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دختر خواهرم گربه داره گربه ها همش تو خونه ان ولی باباش نماز میخونه اون گربه ها رو خونه ما هم میاره ...

نه باید همه شرایط برقرار باشه برای نماز تا نماز صحیح باشه

بعضی شرایط مثلا: 

غصبی نبودن آب وضو و محل نماز(غصبی نبودن یعنی از کسی غصب نکرده باشی، یعنی صاحبش از استفاده تو راضی باشه) 

یا نجس نبودن بدن و لباس

و... 

دختر خواهرم گربه داره گربه ها همش تو خونه ان ولی باباش نماز میخونه اون گربه ها رو خونه ما هم میاره ...

با عرض پوزش از استارتر،اقوام ما سگ و گربه دارند ،همشون هم نماز می خونند،تاخن هاشون هم کاشت هست،نماز یعنی ارتباط با خدا،اکر نماز بخواد با یک موی گربه باطل بشه همون بهتر که خونده نشه،توی این نماز فقط مهم هست که ظاهر حفظ بشه کسی کاری نداره که آیا من واقعا به خدا وصل شدم آیا تغییر کردم ؟این حرف ها برای این زمونه دیگه مسخره هست

من آن تو ام،مرا به من باز مده

با عرض پوزش از استارتر،اقوام ما سگ و گربه دارند ،همشون هم نماز می خونند،تاخن هاشون هم کاشت هست،نماز ...

من حرفتون رو اصلا قبول ندارم، ناحالا هم زیاد این جمله یا جمله های مشابه رو شنیدم. 

ارتباط با خدا "بخشی" از نماز هست، اما نماز فقط برای ارتباط با خدا نیست، برای خیلی چیزای دیگه هم هست. نماز خیلی فراتر از صرفا ارتباط با خداست. 

دعا هم ارتباط با خداست، حرف زدن و درد و دل کردن با خدا هم ارتباط با خداست، ولی اینا هیچکدوم چیزایی که نماز داره رو ندارن و مثل نماز نیستن.

با عرض پوزش از استارتر،اقوام ما سگ و گربه دارند ،همشون هم نماز می خونند،تاخن هاشون هم کاشت هست،نماز ...

شما اگر داخل یک شرکت کار کنی رئیس شرکت بهت بگه تا ساعت 12 بعدازظهر مثلا یه بسته رو بیار برسون تحویل بده به شرکت.

بعد شما با اینکه میتونی سر وقت اینکارو انجام بدی، اما تا فردا معطل کنی و دیر بسته رو برسونی، و بسته بندیش هم باز بشه، یکم مقواش خراب بشه، یه مقدار هم وسایل داخلش آسیب ببینه، آیا واقعاذاین فرقی نداره با وقتی که کارتو دقیقا همونطور که رئیس شرکت گفته انجام بدی؟

ممکنه بگی صرفا این مهم بود که من بسته رو برسونم، اینا که مهم نیست و جزئیاته و... اما بنظرت واقعا فرقی نداره؟ تو با درست عمل نکردن به کاری که بهت سپرده، میزان احترام و اهمیتت رو نسبت به حرفش و جایگاهش میرسونی. و همچنین تعهدت رو به کار. 

شاید مثال‌های بهتر هم بشه زد من فعلا این به ذهنم رسید.