2777
2789
عنوان

بیاید ببینید این موی گربه هس❓

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
شما اگر داخل یک شرکت کار کنی رئیس شرکت بهت بگه تا ساعت 12 بعدازظهر مثلا یه بسته رو بیار برسون تحویل ...

نمیشه گفت صرفا همینکه با خدا ارتباط برقرار کنیم نمازمون درسته، اگر خدا رو قبول داریم باید برای حرفش هم احترام قائل باشیم. وقتی گفته تو این شرایط نماز بخون و این چیزا رو رعایت کن، نمیتونی بگی نه خدایا من نمیخوام بعضی از شرایطی که تو گفتی رعایت کنم!!! یه جورایی داری روی حرف خالق هستی حرف میاری.

مگه ما بنده های خدا کی هستیم که فکر کنیم بهتر از خدا میفهمیم 

ما در مقابل خدا خیلی کوچکیم، این حرفا توش بوی خود بزرگ بینی میاد، اینکه "من" نمیخوام به فلان حرف و احکام خدا عمل کنم، "من" همینجوری نمازم درسته. "من" دوست دارم نمازمو اینجوری با وجود موی سگ و کاشت ناخن و... بخونم نه اونجوری. 

آدمی که بین انجام کاری که خدا گفته و انجام کاری که دلش میخواسته دومی رو انتخاب کرده حالا اگه ظاهرا هم نماز میخونه با همون کاشت و موی سگ و گربه خودشو گول میزنه. اون نمازش چرا باعث نشده بتونی از دلبستگی هاش بخاطر خدا دل بکنه؟

تازه معمولا ادعاشونم میشه از اونایی که نمازشونو درست میخونن بهترن دلشون از همه پاک تره. 

حتی شنیدم میگن خدا نماز منو از همه نمازا بهتر قبول میکنه چون دلی خوندم😑😑😑

خب اگه انقد دلت با خداست چرا نمیتونی از اون ناخنی که برای باکلاس بودن و عقب نیفتادن از اینو اون کاشتی دل بکنی بخاطرش؟ 

شما اگر داخل یک شرکت کار کنی رئیس شرکت بهت بگه تا ساعت 12 بعدازظهر مثلا یه بسته رو بیار برسون تحویل ...

مشکل این جاست که آنقدر که به ظاهر ارتباط با خدا اهمیت میدید به باطن نماز اهمیت نمیدید،این نوع نماز آنقدر نکته دست و پا گیر هست که اجازه نمیده به اصل نماز که ارتباط با خداست برسید،واقعا به نظرم مسخره هست که اگر  یک موی گربه روی لباس باشه دیگه نماز باطله،ولی اگر فکر نمازگذار همه جا باشه بجز نماز ،نمازش قبوله،این طرز فکر در این زمونه دیگه قابل قبول نیست،من خودم هر وقت دوست دارم با خدا صحبت می کنم ،خدای من کاری نداره که من روسری سرم هست یا نه،ناخنم چطوره،پریود هستم یا نه،باطن ارتباط به خدا رو بر ظاهر ترجیح میدم،البته هر کس آزاد هست نوع ارتباطش با خدا رو مشخص کنه این مسأله کاملا شخصی هست

من آن تو ام،مرا به من باز مده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه گفت صرفا همینکه با خدا ارتباط برقرار کنیم نمازمون درسته، اگر خدا رو قبول داریم باید برای حرفش ...

من اهل کاشت ناخن نیستم ولی مثلاً برای اینکه کاشت ناخن رو دوست دارم،هیچ ضرری برای کسی نداره،حال دلم با این ناخن خوبه،چه بخوابم چه نخواهیم زمونه عوض شده باید پذیرش داشته باشیم،از نظر خدای من ناخن هیچ مشکلی در ارتباط با خدا نداره،ولی غرور و خود برتر بینی،بد بینی و قضاوت در مورد مردم ،کینه،دخالت در زندگی مردم نماز رو باطل می کنه

مشکل این جاست که آنقدر که به ظاهر ارتباط با خدا اهمیت میدید به باطن نماز اهمیت نمیدید،این نوع نماز آ ...

خب اگه شخصی هست چرا اومدی تو تاپیک من میگی طرز فکرت مسخره هست؟ 

من صبح داشت وقت نماز می‌گذشت مجبور بودم از یکی بپرسم واقعا به شما چه ربطی داره طرز فکر من؟ 

اگه یکی به امثال شما بگه نماز با کاشت درست نیست خونش حلاله، بهش میگید به تو ربطی نداره و فلان

ولی اگه شما به یکی مثل من بگید طرزفکرت مسخره هست و مال این زمونه نیست هیچ اشکال نداره.

خب به تو هم ربطی نداره. 

چرا خودت مثل حرفات عمل نمیکنی

خب اگه شخصی هست چرا اومدی تو تاپیک من میگی طرز فکرت مسخره هست؟ من صبح داشت وقت نماز می‌گذشت مجبور بو ...

حق با شماست نباید در تاپیک میومدم و مسخره میکردم،کارم اشتباه هست،شب خوش

من اهل کاشت ناخن نیستم ولی مثلاً برای اینکه کاشت ناخن رو دوست دارم،هیچ ضرری برای کسی نداره،حال دلم ب ...

شما که به من میگی طرز فکرت مسخره هیت

تاپیک من دقیقا چه ضرری برای شما داشت؟ 

چرا فقط یکطرفه نگاه میکنید؟ 

بالاخره بین زمانه و حرف خدا باید یکی رو انتخاب کرد. 

زمانه امام حسین هم جوری بود که دیگه طرز فکر امام حسین مسخره بود همه با یزید بودن چون زمانه فرق کرده بود. همین شد که امام حسین شهید شد.

شما که به من میگی طرز فکرت مسخره هیتتاپیک من دقیقا چه ضرری برای شما داشت؟ چرا فقط یکطرفه نگاه میکنید ...

طرز فکرمون فرق داره،بهتره بحث بی نتیجه نکنیم،ترجیح میدم حرفهای مشترک و دوستانه بزنم تا بحث های بی نتیجه ،هر کس طرز فکر خودش رو داره،باید یاد بگیریم که به هم احترام بذاریم،با پر خاش چیزی درست نمیشه

من اهل کاشت ناخن نیستم ولی مثلاً برای اینکه کاشت ناخن رو دوست دارم،هیچ ضرری برای کسی نداره،حال دلم ب ...

احترام به عقاید فقط برای کسایی هست که کاشت ناخن دارن؟ 

ما ها انسان نیستیم؟ همنوع شما نیستیم؟ ماها احترام نداریم؟ 

ما یک کلمه نباید حرف بزنیم. ماها قضاوتگریم. ماها دلمون سیاهه خودبرتربینیم. متکبریم. ولی شما هرچی بخواید میتونید بگید به ما. اصلا هم قضاوت حساب نمیشه. از نظر امثال شماها ما باید بریم بمیریم. 

چقدر حرفات برام تکرارین هزار بار از این ور اون ور شنیدم هزار بار با همین حرفا دخالت کردن دلمو شکستن درحالی که هیچوقت کار به کار کسی ندارم.

دیگه سوال من توی یه سایت ناشناس چ ضرری به تو میزنه

کاش حداقل خودتون استدلال میکردین، مثل من که حرفایی که زدم خودم با فکر بهشون رسبدم. 

نه که حرفای تکراری که همه جا هست تکرار کنید. هزار بار اینا رو شنیدم مرسی. 

طرز فکرمون فرق داره،بهتره بحث بی نتیجه نکنیم،ترجیح میدم حرفهای مشترک و دوستانه بزنم تا بحث های بی نت ...

چرا وقتی شماها  اعتقادت مارو مسخره میکنید بهمون کیلو کیلو برچسب قضاوتگر متکبر خود برتر بین می‌زنید دیگه یادتون میره هرکس طرز فکر خودش رو داره؟؟

ففقط تا ما بیایم حرف بزنیم این جمله های قشنگ یادتون میاد؟ 

وقت عمل کردن خودتون یادتون میره؟ 

طرز فکرمون فرق داره،بهتره بحث بی نتیجه نکنیم،ترجیح میدم حرفهای مشترک و دوستانه بزنم تا بحث های بی نت ...

ممنون که با می‌خره دونستن طرز فکر من و غیر مستقیم اشاره کردن به این که از زمانه عقب موندم به من احترام گذاشتی

امیدوارم یه روز بفهمی امثال من هم دل دارن یکم دودوتا چهارتا کنی بعد صحبت کنی. 

دلم از دست امثال تو خیلی خونه.

به خودشون اجازه هر توهین و تمسخری میدن ولی ما حق نداریم یک کلمه حرف بزنیم

حتی اگه بخوایم از اعتقاد خودمون دفاع کنیم. 

به سلامت