2777
2789
عنوان

راجب کتک زدن شوهرا

554 بازدید | 48 پست

تاپیکمو تعطیل کردن وقتی این تاپیکو گذاشتم دلم بیشتر سوخت واسه همجنسام من یه مجرد که تازه ۱۹ سالمه 

روانشناسی آزاد خوندم ........ 

اما بعضی وقتا قلبت آتیش میگیره برا زن هایی که دارن زجروارانه زندگی میکنن نمیدونم باید حقشونو از کی بگیرن و به کی گله کنن واسه یبار زندگی کردنشون که داره حروم میشه💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده؟

من اومدم  که کمک کنم واسه کسایی که مجردند و یا کسایی که کتک میخورن انقدر کامنتا زیاد بود تاپیک رو قفل کردن ولی مهم اینجاش بود چقدر زن هست که داره کتک میخوره تو زندگیس

نظر من به عنوان یک مرد اینه تا وقتی خانم تحمل می کنه ممکنه مرد هم تغییر نکنه. خانما نباید منفعل و مظلوم باشن، حق و حقوقشونو بشناسن و زیر بار حرف زور نرن. 

حداقل کاری که کنن اینه که تشویقش کنن برن پیش روان شناس، اگه نه تنبیه قانونی

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

تاپیک عالی بود بجز اون بخشی که گفته بودید میشه مردارو "درست کرد"؛ چنین چیزی غیر ممکنههر ادمی فقط با ...

عزیزم اگ سیاست زیادی داشته باشی و جسور میشه دیدم زن هایی رو که مرداشونو از این رو به او رو کردن فقط باید راهشو پیدا کنی همیشه هم قرار نیس که درس بشه قراره تموم بشه اما من منظور کل تاپیکم این بود دربرابر ظلم و کتک سکوت نکنید