2777
2789
عنوان

راجب کتک زدن شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست

ببخشید اینو میگم قضاوت میکنم انگاز خدا به زنا دست نداده بزنن وامیستن مثل چی نگاه میکنن کتک میخورن من از مرد جماعت خیلی وقته توقع ندارم اما نمیدونم غرور این خانما کجاست بزنه فلان طور بشن رفتار اولیه زن مهمه یحوری باشه شوهره مثل سگ بترسع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من به عنوان یک مرد اینه تا وقتی خانم تحمل می کنه ممکنه مرد هم تغییر نکنه. خانما نباید منفعل و مظ ...

افرین آقا دمت گرم خشحالم هم نظریم تو تیک قبلیم که پاک شد کل منظورم همین بود

عزیزم اگ سیاست زیادی داشته باشی و جسور میشه دیدم زن هایی رو که مرداشونو از این رو به او رو کردن فقط ...

قطعا نباید سکوت کرد ولی به نظرم ما مسئول پرورش یه مرد نیستیم، و اینکار فقط مارو پیر میکنه، شاید بشه اما انرژی که میتونه صرف خودمون شه صرف یکی دیگه میشه

منم خیلی مردارو دیدم که بلد بودن رفتار درست چیه و همسراشون بجای مادری، همسر بودن فقط

تاپیک عالی بود بجز اون بخشی که گفته بودید میشه مردارو "درست کرد"؛ چنین چیزی غیر ممکنههر ادمی فقط با ...

من دیدم البته تغییر کردن مردا زن باسیاست و قدرتمند می خواد نه زن های بی شیله و پیله وساده ،فامیل ما مردا همه دیکتاتور و قدرتمندن  نه از این مردای ساده و گاگول ولی همون مردا مثل موم تو دست زن هاشون  هستن 

جالبه چند وقت پیش یه تاپیک بود پر از فحشای رکیک و ... ولی تعطیل نشد و تا صبح باز بود بعد این تاپیک ا ...

چون چند تا بی ادب داخل تاپیک الکی فحش میدادن 

حق میگفتنا اما نیازی نبود فحش بدن تاپیک بدبخت ترکیدد

مردی که زن رو میزنه یک بیمار روانیه 

پدر اینجور مردها صد در صد مادرشون کتکخور بوده که پسره رفتار پدرو تکرار میکنه 

فیلم ملی و راه های نرفته اش دقیقا قضیه رو نمایش میده 

پسر کو ندارد نشان از پدر... 

وای وای وای حتی وقتی برخورد میکنم به تاپیک های ک نوشته شده همسرم منو زد همسرم منو از خونه انداخت بیرون همسرم ظرف غذا رو کوبید تو صورتم یعنی اون لحظه خیلی جنون بهم دست میده وقتی میبینم خانم کاری نکرده

خانمهاااا ازتون خواهش میکنم اجازه ندید شخصیت شما توسط یه فرد دیگه خورد بشه شما یک آدم هستید حق و حقوقی دارید یک آدم مستقل هستید ازدواج کردید برای چی بدبختی کشیدن و کتک خوردن نننن 

یک بار زندگی میکنید لطفا خوب زندگی کنید

مردی که زن رو میزنه یک بیمار روانیه پدر اینجور مردها صد در صد مادرشون کتکخور بوده که پسره رفتار پدر ...

والا دروغ نگم پدرشوهر منم دست بزن داشته ولی همسر من شکر خدا تا حالا به من دست نزده تو اینهمه سال

من دیدم البته تغییر کردن مردا زن باسیاست و قدرتمند می خواد نه زن های بی شیله و پیله وساده ،فامیل ما ...

خیلی هم عالی عزیزم، ولی این نشون میده خوده اون مرد خواسته تغییر کنه

نه اینکه کسی درستش کنه

خب منم همینو میگم که تو اون تاپیک خیلی فحشای زشتی بود ولی نمیترکید

اره 

یه خانمس فقط فحاشی میکنه خیلی بی لوله فکر میکنه افتخاره این کاراش 

حتی منطقی هم میخواد حرف بزنه با فحاشیه