2777
2789

۴ ساله خونه بابامم طلاقم نیمده ک مهریه قسطی هم ببخشم

منم چون اموالش انتقال داد نامردی کرد چیزی بهم نداد و خسیس و برای ۱۰۰۰ تومن میمیره میخام اذیت شه

دوبار خ ناراحت بودم

دایم ذکر توسل ب بانو ام البنین میگفتم ، ام البنین دخیلم درحدی ک از خاب ک بیدار میشدم یک لحظه از این دنده ب اون دنده بشمم این ذکر رو لبم بود با دل پر و ناراحتی

هر دوبارش

فردا صبحش شوهرم پیام داد تو را قسم  ام البنین برگرد 

یک شبم ، شب تولد یک امام بود ، رفتم شب تا صبح حرم موندم و روزه م گرفت سحرش

صبح برگشتم خونه

خانواده شوهرم ک هیچوقتت تو این ۴ سال دنبالم نیومده بودن

اومدن دنبالم منم برنگشتم اصلا

الان مدتها میگذره 

ایا این ها ینی باید برگردم؟

حرم و ذکرام برچ نیت برگشت شوهرم نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه یه بار کردی

زندگیت باهاش طبیعتا گل و بلبل نبوده

چرا دوباره اشتباه کنی !!؟

ولکن 

بنده خدا اونا دیدن بیان منت تورو بکشن

بهتر از اس و پاس گشتن پسرشونه

برا همین اومدن

تو چرا دوباره اشتباه کنی!؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اختلاف زندگیتون سر چی بود ؟؟؟؟

بچه ننه س

دخالت و بدجنسی خانوادش و خودش ک اجازه دخالت میده

خودشیفتع س

خیانت میکرد

خسیس بود 

ب نیازهام (دکتر / تفریح /خوراک / پوشاک) اهمیت نمیداد  و در حد صفر بودن هزینه و وقت برای من ، یا با دعوا در حد کم گذاشتن و بی دعوام ک صفر بااینک پولدارو وقت زیاد داره

خیلی دیره بعد چهار سال هم شما هم همسرتون فکر میکنین توی این چهار سال یعنی با کی رابطه داشت با به بحثی بشه میگین رفتی دوراتو زدی بعد اومدی به خانمی مثل شما بود وقتی برگشت بدتر شد ولی روی برگشت خونه پدرشم نداشت تا اینکه دل و میزنه دریا قهر میکنه برمیگرده ولی انگار اون دوسالی که قهر بود از اول شروع شد فقط فرقش این بود دهن مامان باباشم رو خودش باز کرد مادرش میگفت میای به دو سه سال خرجت و میندازی گردن ما حرف مردم و حوالمون میکنی باز برمیگرذی 

شوهرت چطور آدمیه؟دست بزن داره؟خرجی در میاره؟شغلش خوبه؟نگفتی علت اصلی جدایی روشاید اینقدر دعا کردی به ...

بچه ننه س

دخالت و بدجنسی خانوادش و خودش ک اجازه دخالت میده

خودشیفتع س

خیانت میکرد

خسیس بود 

ب نیازهام (دکتر / تفریح /خوراک / پوشاک) اهمیت نمیداد  و در حد صفر بودن هزینه و وقت برای من ، یا با دعوا در حد کم گذاشتن و بی دعوام ک صفر بااینک پولدار

بچه ننه سدخالت و بدجنسی خانوادش و خودش ک اجازه دخالت میدهخودشیفتع سخیانت میکردخسیس بود ب نیازهام (دک ...

مطمعا باش نتونستن یکی مثل تورو پیدا کنن گفتن هم خودت بیایی بچه داری؟