2777
2789
عنوان

از صبح تا الان چیکار کردین❓️🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرس ها که به خواب زمستونی میرن باهم نسبت داریم یادم تایم کنکورم انقدر قهوه و قرص کافئین میخوردم د ...

آخ که چقدر در مورد آخر همدردیم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

آخ که چقدر در مورد آخر همدردیم

هنوزم همین برا ارشدم مجبورم قهوه بخورم بیدار بمونم🥲

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

هنوزم همین برا ارشدم مجبورم قهوه بخورم بیدار بمونم🥲

من به خودم میگم  از دسته‌ی کافئین‌زیستان😃

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من به خودم میگم از دسته‌ی کافئین‌زیستان😃

من کافئین هم میخورم تپش قلب میگیرم و اذیت میشم ولی مجبورم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من کافئین هم میخورم تپش قلب میگیرم و اذیت میشم ولی مجبورم

سعی کن کمش کنی

چای سبز هم خوبه

سعی کن کمش کنیچای سبز هم خوبه

من همه روش هارو امتحان کردم از یخ و چمیدونم آب یخ صورت و دوش آب سرد و حتی چای سبز متاسفانه فقط همین کافئین روم جواب 

من همه روش هارو امتحان کردم از یخ و چمیدونم آب یخ صورت و دوش آب سرد و حتی چای سبز متاسفانه فقط همین ...

چون کافئین اعتیادآوره

چون کافئین اعتیادآوره

اره دقیقا