2777
2789
عنوان

راجب کتک زدن شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
مطالعات زنان رو میخونی؟؟؟

محیطی که توش هستی، نمیگم مهم نیست 

ولی

دید شما به اون محیط ، دلیل حضورتون رو توجیه می کنه.

بله

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلیی خیلی . ولی متاسفانه همین الان تاییپکا پر خیانته و زن نمیدونه چیکارکنه یا خیلیا میسازن و ...

وای حالم بد میشه وقتی میبینم و دلم میسوزه براشون آخه خیانتکارو فقط باید ول کرد رفت و موفق شد من طرف میشناسم ش هرش خیلنتکاره خودشم میدونه باز میزاره بچه دوقلو گیرش بیاد احمق ها

من اومدم که کمک کنم واسه کسایی که مجردند و یا کسایی که کتک میخورن انقدر کامنتا زیاد بود تاپیک رو قف ...

آهان

خب آدم نمیشن دیگه

من ۲ بار واسم پیش اومده ولی بعید میدونم آدم بشه

تازه تحصیلات عالیه هم داره🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خیلی هم عالی عزیزم، ولی این نشون میده خوده اون مرد خواسته تغییر کنهنه اینکه کسی درستش کنه

یه جور مذاکره بر سر نیازها.

مثلا میتونه این باشه که زن قدرت مرد رو به رسمیت شناخته تا مجبور نشه برای اثبات قدرتش، بخواد زور بگه.

با شوهرش تیم تشکیل دادن و در یک تیم بودن.

به جای کلمه سیاست، فنون مذاکره یا همچین چیزی به کار ببریم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان و تاپیک های روان شناسی 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

ببخشید اینو میگم قضاوت میکنم انگاز خدا به زنا دست نداده بزنن وامیستن مثل چی نگاه میکنن کتک میخورن من ...

خب عزیزم بزنیش که بدتر سرت میاره

مال منم دو ماه پیش زد تو گوشم

والا انقد ترسیدم که فقط پالتومو پوشیدم گوشیمو برداشتم زدم بیرون از خونه

بعدم نمیشه درگیر شی با طرف اینجور وقتا

وای حالم بد میشه وقتی میبینم و دلم میسوزه براشون آخه خیانتکارو فقط باید ول کرد رفت و موفق شد من طرف ...

ووای خدا بخدا بعضی از همجنسامون حقشونه لیاقتشون همینه دوس دارم لهشون کنم سعی میکنم مثل سابق دیگه دلم براسون نسوزه

محیطی که توش هستی، نمیگم مهم نیست ولیدید شما به اون محیط ، دلیل حضورتون رو توجیه می کنه.بله

شما تو امضاتون نوشتی من ناظر بدون قضاوت زنان نی نی سایتم!!  بعد تو جوابی که ازتون پرسیدم حرف از محیط زدید و بعد گفتید( نمیگم مهم نیست) و از دید ما صحبت کردید ب محیط = یعنی جامعه! خیلی تناقص بود تو حرفاتون !!! 

برای من چند بار پیش اومده واقعا چطور میشه یه آدم حرفای عاشقونه بزنه کادو بخره سفر ببره بعد عصبی بشه نتونه خودش کنترل کنه بعد باز ببخشید.  و جبران و هدیه ک هیچکدام تاثیر نداره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خب عزیزم بزنیش که بدتر سرت میارهمال منم دو ماه پیش زد تو گوشموالا انقد ترسیدم که فقط پالتومو پوشیدم ...

کاملا میفهمم واقعا عزیزم چون خود منم ازاین جراتا ندارم نترسی هم شوکه میشی به هرحال ما خانما میترسیم بدتر بزنه ولی میخوام یه جایی یه جای مناسب زدشون که توقع نداشته باشه یا مطمعن باشی میتونی بعد زدن فرار کنی میدونی من اینقدر ناراحت و عصبانی میشم به این که زور اون بیشتره فک نمیکنم 

ای بابا چرا؟؟ تو چیکار کردی گلم ؟ واقعا متاسفم 💔

شما تو امضاتون نوشتی من ناظر بدون قضاوت زنان نی نی سایتم!! بعد تو جوابی که ازتون پرسیدم حرف از محیط ...

منظورم از امضام اینه که من این جامعه مجازی (نی نی سایت) رو مطالعه می کنم و قضاوت نمی کنم که چرا اینجوریه و باید ونباید و درست و غلط آن کاری ندارم (سرزنش، سرکوفت و احساسات بد به کسی ندارم) ولی درکی از وضعیت کلی جامعه پیدا می کنم.

ولی از اونجا که عموما حضور مردان رو برنمی تابن، گفتم دلایلم برام موجهه.

امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو انتقال بدم.

من توضیح دادنم ضعیفه، اتفاقا اینم دارم اینجا یاد می گیرم 🙏

کاملا میفهمم واقعا عزیزم چون خود منم ازاین جراتا ندارم نترسی هم شوکه میشی به هرحال ما خانما میترسیم ...

والا ما دعوا کرده بودیم،من فحشش داده بودم،اونم زد تو گوشم یهو،و بدجورم زد

آخه میدونی مشکل چیه

اگه کلا بخوای کارو بکشونی به درگیر شدن با طرف،اون بدتر میزنه،بعد عملا کار به یه جایی میرسه که بدجور احترامت از بین میره

مثلا همسر من خب دو ماه پیش زد تو گوشم،حالا من رفتم قهر و کادو و خرید و معذرت خواست و... و برگشتم

اما قطعا اگه اون موقع باهاش درگیر شده بودم بیشتر زده بود و شر درست میشد.من همینجوریش وقتی از خونه رفتم جای دستش رو صورتم بود.خب حالا اگه درگیر میشدم و مثلا بدتر میزد واقعا نمیتونستم برگردم.چون خیلی غرور آدم میره زیر سوال وقتی طرف ببینه که اون بلا رو سرت آورده و جاشم مونده

والا ما دعوا کرده بودیم،من فحشش داده بودم،اونم زد تو گوشم یهو،و بدجورم زدآخه میدونی مشکل چیهاگه کلا ...

ادم باید تو عصبانیت خودشو کنترل کنه نه اینکه دستش ول باشه تو دعوا تو ناسزا باید کنترل کرد خصوصا مرد که دستش سنگینتره و همونطور کع گفتی جای دستش مونده بود بنظرم گلم بیشتر باید باهاش اتمام حجت کنی دستش عادت کرده دوبار تکرار شده خدایی نکرده عادی میشه من تو این موقعیت چون نبودم واقعا نمیدونم چه واکنشی ممکن بود داشته باشم اصلا شاید من کاری نمیکردم بیرونم نمیرفتم شاید تو از من قوی تری 

احترام با زدن از بین میره و برنمیگرده ان شاالله برات دیگه پیش نیاد براش درس عبرت شدع باشه 

نهایت دو تا غول تشن میندازیم جونشون آی بزننشون😄😎