2777
2789
عنوان

ارشد بیاین لطفا🙏

104 بازدید | 17 پست

دوستان اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید 

ارشد میخوام شرکت کنم الان ظرفیت دانشگاه مشخص نیست اصلا معلوم نیست گرایشی که میخوام  جذب داره یا نه  چیکار کنم ؟ چجوری آزمون بدم ؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ر
0
0%
ر
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیشه که به کل سوالا پاسخ داد سر آزمون یه گرایش رو پاسخ بدم بعد ظرفیت نباشه چیکار کنم

نمیدونم واقعا

برا خود منم این اتفاق پیش اومد، دانشگاه علامه رو میخواستم ک از شانس پارسال ورودی رشته منو نگرفت 

اول رشته خودت رو انتخاب میکنی و در اون رشته امتحان میدی

منم همین کارو میخوام انجام بدم ولی میگم ممکنه بعد آزمون تازه معلوم بشه که ظرفیت و جذب نداره هیچ دانشگاهی 

مشکلی نداره شما باید اول نوع گرایش تون انتخاب کنید چون بعد آزمون چون جذب رشته و گرایش های دانشگاه ها متوجه میشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مشکلی نداره شما باید اول نوع گرایش تون انتخاب کنید چون بعد آزمون چون جذب رشته و گرایش های دانشگاه ها ...

خب سوال هر گرایش متفاوت من الان یه گرایش رو پاسخ بدم بعد بفهمم هیچ دانشگاهی جذب نداره تکلیف چیه

خب سوال هر گرایش متفاوت من الان یه گرایش رو پاسخ بدم بعد بفهمم هیچ دانشگاهی جذب نداره تکلیف چیه

شما چه رشته گرایشی اصلا میخواین شرکت کنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

گرایش حقوق

علوم قضایی