2777
2789
عنوان

جلٌ الخالق لباس جنسیت ندارع

278 بازدید | 51 پست

تاپیک قبلی حسابی توضیح دادم، خانمهایی ک میگن لباس جنسیت ندارع میشه حداقل دو نمونه لباس زنونه ک آقا هم بتونه بپوشه نام ببرید؟؟! فک نکنم باشه ، جدا ازینکه لباس زاررر میزنه به تن شون و  بعضی ها پوشاک نوع خودشون قانع کننده نیس واسشون و خود تحقیری دارن شاید، و این جمله رو هم (لباس جنسیت ندارع)فقط برای توجیه کار غیر منطقی شون میگن

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

نمیدونم مگه میشه؟

شاید منظورشون تیشرت لش باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا حرص میخوری 

من که بشخصه دیگه مرد با دامن کوتاه و جوراب توری هم تو خیابون ببینم تعجب نمیکنم انقدر که هرروز همه چی داره تو این دنیا عجیب تر میشه

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
پیراهن چهارخونه ایا هم زنانه ست هم مردانه😅

پیراهن چار خونه مردونه هست ، کلا خانما تاحالا پوشیدن لباس مردونه اوکی هرکس سلیقه ای دارع منتهی این جمله ک لباس جنسیت ندارع درست نیست چون هیچ لباس زنانه ای به تن آقایون نمیشینه

حالا چرا حرص میخوری من که بشخصه دیگه مرد با دامن کوتاه و جوراب توری هم تو خیابون ببینم تعجب نمیکنم ا ...

حرص خووردن حرمت داره نه لذت، میدونی مهم نیس هرکسی سلیقه ای دارع هرچی میخواد بپوشه ولی نگن لباس جنسیت ندارع،یه دونه لباس زنانه نیس ک آقایون بتونن بپوشن چون 

اولا من الان انتخاب میکنم بیشعور شم بعد بم نگید بیشعور🤭 !!!!

من از وقتی usagi رو دیدم فهمیدم لباس زنانه خیلی هم به مردان میاد! ریش هم زینت مرد نیست به خدا منظوری ندارم🤭

حالا چرا حرص میخوری من که بشخصه دیگه مرد با دامن کوتاه و جوراب توری هم تو خیابون ببینم تعجب نمیکنم ا ...

Usagi رو تازه ندیدی چه دافیه دامن چین دار هم میپوشه فقط به مرد پولدار امیدوارم چشمک نزنه🤭

اولا من الان انتخاب میکنم بیشعور شم بعد بم نگید بیشعور🤭 !!!!من از وقتی usagi رو دیدم فهمیدم لباس زن ...

قبل از جواب دادن بزار اول سرچ کنم usagi , چی هس اصلا ،دوما اگه منظورتون مغرور بودنه(بیشعور بودن) خداییش تا الان خاکی ترین خانم سایت بودین 

Usagi رو تازه ندیدی چه دافیه دامن چین دار هم میپوشه فقط به مرد پولدار امیدوارم چشمک نزنه🤭

الان سرچ زدم لباس usagi , برگااام یه عالمه ازین تیپای خفن دامن مینی خوب و ازین جوراب توری ها تو مایه های مدل انیمه ها بودن همه ولییییی خیلی خفن بودن ،.   ولی کلا نفهمیدم منظورتو ینی چی این یارو usagi یه مردی هست ک ازین لباسا میپوشه؟؟؟!

اولا من الان انتخاب میکنم بیشعور شم بعد بم نگید بیشعور🤭 !!!!من از وقتی usagi رو دیدم فهمیدم لباس زن ...

اتفاقاً خیییلی هم زینت هست ریش سبیل مخصوصاً بقول شما ته ریش 🤦

نه بچه خوبیه زیاد پیگیری نکن خوشش نمیاد🤭

خب بگین دیگه واااقعا کنجکاو شدم اصلا چی بود یوساجی؟! شخصیته!؟ یه نوع لباسه؟؟! چیه؟؟!